reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lista czerwcówek

Chyba też tak zrobię, że pójdę na prywatną wizytę, nie mam zaufania do tych lekarzy z Medi. Gosia, a może pamiętasz nazwisko gina, który tak Cię zmył?
Buzia.:laugh2:

reklama
Chyba też tak zrobię, że pójdę na prywatną wizytę, nie mam zaufania do tych lekarzy z Medi. Gosia, a może pamiętasz nazwisko gina, który tak Cię zmył?
Buzia.:laugh2:

Najpierw byłam u Kos-Położynskiej Anety, nawet mnie nie zbadała, powiedziala, ze jak test jest pozytywny to ok, i kaząła przyjść za 3 tygodnie, wiem, że bylam wczesnie, no ale innych jakoś badaja!!! Zreszta jak byłam teraz prywatnie to też zostalam inaczej potraktowana. Potem ,ale to już z plamieniami byłam u Różańskiej-Zalewskiej Ewy przepisała mi luteine. Byłam też u Saczki, ale to juz po poronieniu, w sumie dobre wrażenie zrobił na mnie, słyszałam, że jest dobrym specjalistą, ale w Medi ciężko się do niego dostac.

Weszłam pierwszy raz na ten wątek, patrzę sobie na listę czerwcówek i... widzę siebie :szok: ha, fajnie, że ktoś mnie dopisał (tzn. pewnie gosiagro :laugh2: - dzięki ). Data to pewnie będzie 22 lub 23 VI, 22 niech póki co zostanie, w końcu jeden dzień w tą lub w tamtą to nic przy tym, że dzidzia może sobie termin przesunąć 2 tygodnie w jedną lub w drugą stronę :rofl2:
Jak się czujecie dziewczyny w ogóle?? U mnie na razie niewiele objawów, tym, który najbardziej mnie cieszy, jest brak @ :sorry:

Weszłam pierwszy raz na ten wątek, patrzę sobie na listę czerwcówek i... widzę siebie :szok: ha, fajnie, że ktoś mnie dopisał (tzn. pewnie gosiagro :laugh2: - dzięki ). Data to pewnie będzie 22 lub 23 VI, 22 niech póki co zostanie, w końcu jeden dzień w tą lub w tamtą to nic przy tym, że dzidzia może sobie termin przesunąć 2 tygodnie w jedną lub w drugą stronę :rofl2:
Jak się czujecie dziewczyny w ogóle?? U mnie na razie niewiele objawów, tym, który najbardziej mnie cieszy, jest brak @ :sorry:

Bakteria to mamy ten sam termin :) Fajnie że mnie też wpisałyście dzięki :-D

reklama
Do góry