• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Ja bliźniak, mąż strzelec, a dzidzia będzie wodnik - chyba niezłe trio.
bliźniaki są fajne ale czasami mam problem z niezdecydowaniem, aż sama nie mogę sobie dać z tym rady - takie rozdwojenie jaźni chyba :)

haha, ja do bliźniaków mam sentyment bo moja ukochana siostra to bliźniak i mój ukochany mąż to bliźniak :) jeśli dzidzia się urodzi w terminie to będzie dwóch wodników (ja i dzidzia) na jednego tatę bliźniaka (którego liczę podwójnie) więc chyba będzie równowaga co? ;)

są tu jeszcze jakieś wodniki? hmmmm?

Oj Agulka to my wiecej wspólnego mamy - mój mąż też strzelec. To chyba przeznaczenie w tych znakach co? ;) No a synio jest bliźniak, a dzidzia wodniczek pewnie.
A co do rozdwojenia - to się zgadzam

dziewczyny dzisiaj bylam u gina,wszystko ok,ale byla dziewczyna przede mna,ktora lekarz szybko zawiozl do szpitala,byla w 25 tygodniu,przyjechala autobusem na wizyte,czula sie ok ,pracowala,...no i miala rozwarcie na 2 palce....szok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry