• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lista lutowych mamuś

Czesc Kachna, witaj wsrod lutoweczek, terminem sie nie przejmuj bo jak widzisz kazda z nas ma watpliwosci, a poza tym dzidzie malo kiedy rodza sie dokladnie w oznaczonym dniu, tydzien czy tez dwa w jedna badz druga strone nie ma znaczenia.

Ale ze mnie gapa, dopiero teraz sie doczytalam, ze juz mamy rozpoznanego kolejnego chlopaka ;D Gratulacje Basiu i Arku. Uff, w koncu nie jestem sama ;D ;D ;D

reklama
Ja według @ mam termin na 15 lutego, początkowo od gina miałam chyba na 22, a teraz mam na ósmego. Nie wiem skąd taka duża rozbieżność, ale w każdym bądź razie na razie jest ósmy luty;)

Tetka, gdybyście mieli dziewczynkę to bardzo ładne imię dla dziewczynki polsko - tureckie jest Jasmin Tak ma na imię córka naszych sąsiadów, którzy wciąż się przesiedlają. Przyznam, że śliczna im wyszła dziewczyna, śniada, z czarnymi włosami i ciemnymi oczami.

Jeszcze dawno mnie tak pogoda nie wyrobiła w konia. Poszłam sobie na spacer, bo po prostu była ładna, jesienna pogoda, założyłam ulubione zamszowe półbuty i wyszłam na dwór. Poszłam do siostry po drodze, potem, kiedy od niej wyszłam mniej więcej w połowie drogi do sklepu zaczęło lać.. a ja bez niczego. Więc przyspieszyłam tempa, doszłam do sklepu, połaziłam po nim możliwie długo i wróciłam. Wróciłam: przemoczona, zziębnięta i chyba muszę coś wziąśc bo jak tak dalej pójdzie to zaraz mnie totalnie rozłoży.

No nic, zjadłam sobie kanapkę z czosnkiem, i teraz mnie trochę pali w przełyku, a do tego herbatka z miodkiem i mlekiem. Nie wiem jednak czy aby dobrze zrobiłam.. bodaj o szóstej zjadłam ryż z jabłkami ;>

reklama
DZEWCZYNKI TROCHĘ SIĘ ZAZIĘBIŁAM WIĘC PRZY KOMPIE SIEDZĘ RZADZIEJ - A W PRACY CHCĄC IŚĆ NA L-4 WYRABIAM ZALEGŁOŚCI ;)

WITAM WSZYSTKIE NOWE MAMUŚKI  I PROSZĘ WYSYŁAJCIE MI PRYWATNE WIADOMOŚCI JEŚŁI WAS NIE DOPISAŁAM DO NASZEJ LISTY TYLKO PODAJCIE RÓZWNIEŻ TERMIN PORODU :D  BO NA RAZIE TROSZKĘ SIĘ ŹLE CZUJĘ ŻEBY PRZEŚŁEDZIĆ WSZYSTKIE WĄTKI.

WSZYSTKIM  MAMUŚKĄ ZNAJĄCYM PŁEĆ DZIDZI GRATULUJĘ - JEŚŁI NIE DOPISAŁAM DO LISTY TO TEŻ DO MNIE NAPISZCIE  :D

JUTRO MOŻE SIĘ LEPIEJ POCZUJĘ TO DŁUŻEJ POSIEDZĘ NA BB - TERAZ NADRABIAM PRACĘ A PÓŹNIEJ DO DOMKU NAJEŚĆ SIĘ CZOSNKU WYPIĆ CYTRYNKĘ Z MIODEM I  POD KOŁDERKĘ ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry