• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lista lutowych mamuś

Jejku dziewczynki, dziękuję :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :angel:

Jestem oburzona tymi zdjęciami... >:( :-[
po pierwsze naraziły na utratę zdrowia i życia tego maluszka, po drugie nikt nie ma prawa fotografować się z czyimś dzieckiem bez zgody opiekunów... co za kobiety... :o :o :o ???

reklama
Powiem szczerze, że az mnie zmroziło jak zobaczyłam te zdjęcia >:(. Moja Natalka po urodzeniu lezeła dwa tygodnie z takimi maluszkami (na OIOM-ie i oddz. noworodków), więc spędziłam tam trochę czasu. Taki 1kg dzidzius potrzebuje ciepła, spokoju, a zdejmowanie tlenu i odłaczanie aparatów to jest poprostu przestepstwo i totalne zagrożenie życia tego maleństwa. Te pielęgniarki swoim postępowaniem wykazały totalną bezmyślność, brak szacunku dla tego dziecka i jego rodziców (którzy pewnie sami boja się wziąść dziecko na ręce, a one je potraktowały jak zabawkę).
Aż nie chcę myśleć co mogło się dziać z moja córcią pod moją nieobecność.
Jestem OBURZONA I ZAŁAMANA takim postępowaniem.

Erika gratuluję córeczki i witam, bo chyba nie miałam okazji.

Mika- dla pracodawcy lepiej aby być na zwolnieniu, chyba ponad 30 dni, bo powyżej 30dni on już niewiele płaci za pracownika (robi to ZUS), a takie 2tyg. zwolnienia z finansowych obowiązków go nie zwalniają. Coś w tym stylu.
Ja jestem już 5tydz. na zwolnieniu, ale od poniedziałku chyba wracam do pracy. Troszkę mi się nie chce, ale powinnam- chybaże będą duże przeciwskazania.

Z tego co mi powiedziala ksiegowa ZUS placi od 34 dnia zwoln.lek.

Antares, ja tez poczulam sie dziwnie wiedzac, ze jakas dziewczyna wejdzie na moje miejsce, bedzie tansza i w ogole. Tak sie troche boje, ze potem nie bede miala gdzie wrocic. Ale najbardziej wkurza mnie, ze ktos moze okazac sie lepszy pod wieloma wzgledami,a ja czuje sie przez to taka nieprzydatna.
Z drugiej strony mam ich gdzies i pocieszam sie ze to nie jest najlepsza praca, a mnie stac na wiecej.
Rybka, ja chyba uciekne na zwolnienie juz po wizycie listopadowej u lekarza, bo w przeciwnym razie musialabym pracowac do polowy grudnia, a ta praca troche za bardzo stresujaca, kontakt z ludzmi-sezon grypowy itd.
No i ja ciagle dostaje zwoln, ze musze lezec i boje sie ze jak mnie ktos z pracy zobaczy w sklepie/miescie to bede miala nieprzyjemnosci.

Dytek, od kiedy planujesz juz ciagly urlop?

Byłam dzisiaj na tej glukozie nie jest źle! Dałam 1/2 cytryny i babeczka mi wcisneła do kubeczka powiem szczerze słodkie było ale z cytryną jak lemoniada smakowalo da sie przeżyć tylko potem troche mdli , dzisiaj wyniki wieczorem odbieram zobaczymy ile bedzie! Aha powidziano mi że można sobie w domu
to wypić i po godzinie przyjechac na pobranie bo przed wypiciem krwi nie pobierali mi!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry