Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No choinke to wczoraj rozebrałam, pranie jak przeschnie do południa to sobie poprasuje, w domku czysto jak w muzeum
i co tu robić aha o 17.30 mam ćwiczonka dla foczek wiec troche ruchu bedzie ale czuje ze bez drzemki popołudniowej nie
wyrobie dzisiaj
Jak juz mówiłam - ten tydzień mi nie pasuje. Przyszły - może, może. A najlepiej jakby sobie poczekał, az tata wróci. Niech popatrzy, czym jest prawdziwe cierpienie ;D. A może w największym skurczu udałoby mi sie zacisnąć pazurki tu i ówdzie... :laugh:.
Karolla... ja wstawanie o 5 i sprzatanie calej kuchni ( z nudow, bo co robic o tej porze), zaliczylam w niedziele :-)
Cos nam odwala teraz pod koniec ;-)
Przepraszam, dzisiaj jest 18ty. Czy któras może zorientowana politycznie wie, czy kaczka podpisała ustawe o pieniążkach dla wszystkich??? bo nic nigdzie nie widzę.
Madzia podejrzewam, że nie podpisała. I tak już szumu wokół siebie narobili, ze tak dużo dla matek robią. A teraz maja "wazniejsze" rzeczy nagłowie niz jakiś tak becikowe. Wybory im sie znowu szykują
O dzień dobry!
Widze, że to ze mnie tylko taki leniuch i spie do 11.00. Wszystkie juz na nogach i praca też wre. Zabieram się też do pracy, bo odpuściłam sobie ostatnio i nic nie robiłam....