reklama

Lista lutowych mamuś

No choinke to wczoraj rozebrałam, pranie jak przeschnie do południa to sobie poprasuje, w domku czysto jak w muzeum
i co tu robić aha o 17.30 mam ćwiczonka dla foczek wiec troche ruchu bedzie ale czuje ze bez drzemki popołudniowej nie
wyrobie dzisiaj ;)

reklama
Jak juz mówiłam - ten tydzień mi nie pasuje. Przyszły - może, może. A najlepiej jakby sobie poczekał, az tata wróci. Niech popatrzy, czym jest prawdziwe cierpienie ;D. A może w największym skurczu udałoby mi sie zacisnąć pazurki tu i ówdzie... :laugh:.

Madzia podejrzewam, że nie podpisała. I tak już szumu wokół siebie narobili, ze tak dużo dla matek robią. A teraz maja "wazniejsze" rzeczy nagłowie niz jakiś tak becikowe. Wybory im sie znowu szykują

O dzień dobry!
Widze, że to ze mnie tylko taki leniuch i spie do 11.00. Wszystkie juz na nogach i praca też wre. Zabieram się też do pracy, bo odpuściłam sobie ostatnio i nic nie robiłam....

oj  ewako nie nie tylko ty ja tez przed chwila wstalam  , boze jaki wstyd  

a ja dzisiaj na 16 ide z synem do jego kolegi na urodziny , a jeszcze musze zaraz cos kupic malemu na prezent

a jutro tez fajnie na 14 z malym do lekarza na badania okresowe a na 16:30 trening pilki noznej z malym oczywiscie

juhu ale mam fajnie  

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry