Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tani jest. Jeszcze sie tylko zastanowię, czy brać wersję ze spacerówką, bo wszystkie doswiadczone mamy mówią, zeby nie. Wersja głęboka wazy tyle samo co wielofunkcyjny w tym przypadku.
Madzia, bryka superowa :-)
Co do pizzy, to widze, ze nie tyl;ko ja mialam obsesje :-) Chodzila za mna przez kilka dni. Wiec sobie ugniotlam ciasto, ponakladalam roznych roznosci i byla mniam, mniam :-) Zaprasdzam do mnie, jak ktos nie lubi, albo nie moze sam zrobic :-)
U mnie niestety okazalo sie, ze to nie moze byc domowa pizza i musiala mnie moja chlopina ratowac telepizza ;-)
a ja tak długo marudziłam chłopu że chcę pizzę, że w końcu się wkurzył, powiedział "jedziemy po piekarnik", kupiliśmy piekarnik + pizza z pudełka i właśnie zajadam
ja też ostatnio zrobiłam sobie dobrze i zrobiłam sobie pizze. A nawaliłam na nią wszystko co było pod ręką hehe. Pieczarki, szynka, oliwki, ananas, cebula no i ser . Podałabym wam niezawodny przepis na ciasto - bo zawsze mi wychodzi ale robię na oko w każdym bądź razie nie bawię się nigdy w rozrabianie osobno drożdży. Daję mąki ok pół kg, drożdży z pół paczki sól i dodaję ciepłej... ba nawet gorącej wody. Międlę i międlę i odstawiam pod przykryciem na pół godzinki. Mniam mniam aż mam teraz ochote...