reklama

Lista lutowych mamuś

No. Żyjemy! I dobrze, że się nalatałaś. Znaczy nie dobrze, że się męczysz, tylko, że masz co robić przynajmniej. Najgorzej to jest mieć za dużo czasu jednak. Jak człowiek ma zajęcie, to nie myśli o pierdołach. CO NIE ZNACZY ŻE SIĘ NIE POWINIEN OD CZASU DO CZASU ODEZWAĆ, ŻEBY INNI NIE MYŚLELI ŻE SIĘ JUŻ SPOTĘGOWAŁ, czy co. Buźka. ;D

reklama
Ale jestescie kochane, nawet nie przypuszczalam, ze sie t tak martwic bedziecie.
Obiecuje, ze teraz nie bede sie juz tylko odzywala, jak sie bede rozdwajac.
A za 20 minut jade zrobic ktg, bo mala nadal nie dala znaku zycia ;-(

Tez mam taka nadzieje.... Ale wole to sprawdzic... Bo juz mi glupie rzeczy chodza po glowie.... i robie sobie np. takie sznureczki skojarzeniowe....
Napisalas, ze mala odpoczywa, wiec ja od razu
odpoczywa = odpoczynek = a to wiadomo juz co sie rozna i jaki odpoczynek....
Mam nasrane i nie wymieszane dzisiaj w mozgownicy, wiec juz lepeij nic nie pisze.
Jeszcze mi w dodatku wode zakrecili i zastanawiam sie, jak ja sie mam podmyc przed wyjsciem ;-(

A ja po wczorajszej wizycie skoro wiem że Olcia to już kawał baby stwierdziłam że nie bede plackiem leżeć
dzisiaj z dziadkami wybralam sie do hipermarketów co by zakupów nosic nie musieli przy mrozie -10 jaka dobra wnuczka ze mnie ;)
zaraz robie obiadek a potem rozbieram choinkę a co tam .... Znowu mam powera
n015.gif

Huhu, Karolcia - znaczy-będziesz rodzić ;). Mnie teściowa ma przywieźć zaraz prowiant na najbliższy tydzień. Zawsze naprzywozi jak dla pułku wojska, chyba myśli, że słonika urodzę. Zrobię zdjęcia i narobię wam smaka-zawsze są rogaliki z jabłuszkami ;D ;D ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry