Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
padam na pysk... jestem taka zmęczona że już na nic nie mam ochoty dzisiaj kupiłam sobie witaminki prenatal żeby coś podkręcić troszkę zdrówko, dzisiaj od trzech osób usłyszałam że coś blado wyglądam i żebym więcej mięska jadła... hyh...
oby do soboty to w końcu się wyśpię...
Dokładnie... nikt nie jest wyspany.
Ostatnio usiadłam przy łóżeczku śpiącego wreszcie Krzysia i zaczełam się zastanawiać jak ja to przyżyję. Dopiero miesiąc a ja padam na twarz, a gdzie następnych 20 lat???
A swoją drogą, nie wiem jak moj mąż to robi, ale jemu zupełnie w spaniu nie przeszkadza płaczące dziecko...
DZisuia nie martw sie za jakies kilkanascie latem Krzysio bedzie wolał spac z jakąś inną a nie z tobą. Także troszkę krócej niż 20 głowa do góry. No a potem bedą wnuki i tez pospać nie dadzą ;D
A smigamy w te i nazad po parku bródnowskim Znaczy smigałysmy dopiero raz - przedwczoraj Przyjedź tu do nas
a własnie dziewczyny - moze wybierzemy sie grupowo którejś środy (zamiast do parku smigac wkoło bajora ) do Multikina na seans ? Patrzcie jakie luksusy za jedyne 10 zł http://multikino.pl/9441,13,1318558,innywymiarkina.html
5 kwietnia Francuski numer - zbieram zapisy robie rezerwacje