reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Karolla pisze:
O rany Remeny mój też Tomek i też wyjechał kurna czy to nie ten sam ;D może to bigamista jakiś i my same a on do tej trzeciej pojechał ;D buhahah !

Która tu na forum ma męża Tomasza, przyznac się proszę, znajdziemy ta trzecią ;)

100 lat dla Matiego!!!!
tort.jpg

Co do metod Tracy to są rewelka tylko rodzice muszą być bardzo bardzo wytrwali.

U mnie moje dziecko już też kiepsko spało w dzień a teraz śpi po 3-4 godzinki jednorazowo hihi.

A rano owszem o 5 rano pobudka ale po godzince mamusia znów go usypia i mam spokój na godzinkę, potem mały buszuje ze 2 godzinki i śpi godzinkę.

Potem na spacerku 3-4 godzinki ;D

Najfajniej wieczorkiem bo zasypia koło 7-8 i już był momęt, że ciągle przy cycaniu na kolankach a teraz znów wróciły super chwile bo on chce w łóżeczku zasypiać ;D więc czasem wychodzę z pokoiku co by mu trochęswobody dać.

reklama
Yyyyy...mnie tez jest źle, miało byc słońce a wszędzie chmury, do wtorku musze oddać pracę w całości, dziecko ryczało od rana przeraźliwie a potem obsrało sie po pachy i śpi  z ojcem w wyrku.

A wieczorem musze iśc na koncert do Filharmonii Bałtyckiej, na świeże powietrze, wcale mi sie nie chce słuchać fortepianowego rzępolenia, zapewne w dodatku w deszczu, ale Prezes kupił bilety dla wszystkich i cala moja praca idzie z przyległościami więc i my też :(.

MATEUSZKU STO LAT !!!
index3pw.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry