reklama

Lista lutowych mamuś

Rany boskie kobity jak wy dajecie radę nie spać w nocy Magduska podziwiam Cię bo Ty jeszcze masz ten egzamin !
Wczoraj położyłam małą pod cieniutką kołderką z rożka zrobioną bo widzę że jej pod zwykłą za ciepło i spała w rampersie chyba dobrze pisze
coś jak pajacyk z krótkimi rękawkami i z gołymi stópkami!

reklama
Marcel w zwiazku z tym, iz od dawna spi z nami, hmmm, ani razu nie spal w spiochach i tym podobnych...od samego poczatku spal w koszulce, na to kaftanik+skarpetki, jak zrobilo sie cieplej, to byly body na krotki rekawet+koszulka + - skarpetki, pozniej tylko body na dlugi rekawek, a teraz tylko bodziaki na krotki. Ostatnio przykrywalam go cieniutkim kocykiem, ale dzisiejsza noc, uffff byla tragiczna, wiec maly spal pod pieluszka.
Pewnie gdyby spal w lozeczku, musiabym ubierac go inaczej, a tak caly czas mam go pod reka, jak wykopnie nozke to ja go bach przykrywam.
Ja dzisiaj spalam w samej bieliznie a i tak bylam cala mokra.

A my narazie siedzimy w domu bo na dwór strach wyjsc. Zar z nieba taki wali. Czekam az kupimy samochod to bede jezdzic na wies do rodziców, botym samochodem to sie troche boje ;) Tylko okaze sie ze zanim kupimy skończa sie upały...;)

Cześć Wam Wszystkim!
Już od dziś nareszcie w pracy jestem ;D ;D ;D ;D ;D
Mam tu niezłe zaległości do nadrobienia ale jakoś może w międzyczasie to ogarnę ;)
dziwnie jakoś się czuję tak znów w pracy
i nerwowo dość od pierwszego dnia, bo się debilka w taką sukienkę zestroiłam, że dostępu do dojenia nie miałam dobrego >:( >:( >:( przez to Igunia połową buteleczki musi się zadowolić :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry