reklama

Lista lutowych mamuś

misia, skad taka kozke wytrzasnelas?:)

a co do gwiazdek to po prostu zastepuja kwadraciki. Ale ich liczba i tak sie wam zresetowala, tak duzo juz napisalyscie na forum. Tylko o to mi chodzilo:)

pozdrawiam wszystkie dzieciaczki i ich mamusie!

reklama
Mika_27 pisze:
misia, skad taka kozke wytrzasnelas?:)

a co do gwiazdek to po prostu zastepuja kwadraciki. Ale ich liczba i tak sie wam zresetowala, tak duzo juz napisalyscie na forum. Tylko o to mi chodzilo:)

pozdrawiam wszystkie dzieciaczki i ich mamusie!

taaaak? :D ;D ;D a ile ty masz tych kwadracików kochana?

:( nie zdałam tego cholernego egzaminu. Wiecie co?? Losowaliśmy po 3 pytania, odpowiedziałam na pierwsze śpiewająco na dugie nie znałam odpowiedzi i na trzecie też bym śpiewająco odpowiedziała ale... facet kazał mi się bujać. Laska co ze mna zdawała odpowiadała pierwsza i tak go wkurzyła swoim ściemnianiem, ze jej powiedział że tak przygotowana to moze na egzaminy do gminazjum chodzić. Hmmm ale złośliwy jest okrutnie bo ja bym zdała ten egzamin gdyby mi pozwolił odpowiedzieć na 3 pytanie :(. No i poprawka we wrześniu a ja cholerka nocki zarywałam!!

reklama
Osz kurcze, Magduśka, łączę się z Tobą w bólu. Co za gad ! Spoko luz, wrzesień tyz pikny miesiąc na egzaminy. Do tego czasu będziesz mogła Konstytucję z pamięci śpiewać :). Studiujesz w WSA i B ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry