reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista mamuś listopadowych

Ja również witam listopadowe Mamusie:-) My mamy termin według OM na 12 listopada, według USG na 11 listopada, czyli w imieniny tatusia:-D. Według pana doktora na 95% będzie chłopak czyli Maks.

reklama
Witam i pozdrawiam wszystkie listopadowe mamusie. Troche pozno tutaj trafilam ale mam nadzieje ze nie za pozno. Mam termin na 8-9 listopada. Jestem mama dwu letniej Oliwii, a tym razem ma byc chlopczyk. Podczas pierwszej ciazy brakowalo mi kontaktu z mami ktore przezywaja to samo co ja. Mam nadzieje ze tym razem bedzie inaczej, bo bede maiala Was! Postaram sie zagladac na watki Listopadowych Mam jak tyko to bedzie mozliwe, aczkolwiek wiem ze nie bede miala zbyt wiele czasu gdyz dwu letni maluch, praca i ciaza nie pozostawiaja czasu na inne przyjemnosci. Widze ze mam sporo zaleglosci i czytania. Pedze poznawac Was i Wasze maluszki.
Zycze wszystkim zdrowia, spokoju i chlodnego lata.;-):-)

reklama
Do góry