Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam
a ja chciałabym dołączyć również do listopadówek mam termin na 23ego a spodziewamy sie z mężem naszego króla Maciusia(z lekkim poslizgiemdołączyłam - miałam kłopoty z "udzielaniem sie" na forum(niewiem o co chodziło ale nie mogłam nic pisać. Mam nadzieję ze bede miała okazje jeszcze nadrobić "stracone" chwile.)
karola000 jak będziesz na siłach to mam wielką prośbę o dopisanie również u mnie płci chłopczyk i tak samo jak u lana3 - Mateuszek. Mam nadzieje, że siusiak nie odpadnie :-)
Karola000, wiem ze teraz nie masz do tego glowy, ale jak juz wszystko bedzie OK, mam te sama prosbe co dziewczyny powyzej. Dopisz prosze mnie i mojego synusia do listy, bedzie mi bardzo milo znalezc sie wsrod Was. Niestety, caly czas trwa dysputa nad imieniem dla maluszka...