mamii
Fanka BB :)
Kochane jeśli chodzi o tetrówki to ja też optymistycznie założyłam, że 6 wystarczy + 4 flanelki, ale jak was czytam to mi słabo ....
:-) no ale jak się zachorowało na takie za 40zł/6 sztuk to coż...
i w końcu ostatnio się zdecydowałam i kupiłam.... - taki mały grzeszek - mając nadzieję, że starczą ;-):-). W takim razie teraz grzecznie poczłaptam do marketu i kupię jeszcze kilka zwykłych ;-), które nie nadszarpną tak budżetu.
Wanienka już jest zwykła (tzn transparentna :-):-)) największy rozmiar, musi starczyć na długo, bo póki co mamy pokój 2x4 i łazienkę wspólną z rodzicami, z prysznicem, :-( a zima trzyma i budowa stoi a właściwie leży :-
-(
P.S. Nie wiem czy Rossman ma wszędzie te same promocje, ale u nas ostatnio chusteczki Pampers sensitive 4-pack jest po 19,99 już kupłam 2 paczki a jeszcze chyba dokupię - nie zepsuje się, a po rekonesansie cena wydaje się rozsądna nie?

Wanienka już jest zwykła (tzn transparentna :-):-)) największy rozmiar, musi starczyć na długo, bo póki co mamy pokój 2x4 i łazienkę wspólną z rodzicami, z prysznicem, :-( a zima trzyma i budowa stoi a właściwie leży :-
P.S. Nie wiem czy Rossman ma wszędzie te same promocje, ale u nas ostatnio chusteczki Pampers sensitive 4-pack jest po 19,99 już kupłam 2 paczki a jeszcze chyba dokupię - nie zepsuje się, a po rekonesansie cena wydaje się rozsądna nie?