reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

Kochane jeśli chodzi o tetrówki to ja też optymistycznie założyłam, że 6 wystarczy + 4 flanelki, ale jak was czytam to mi słabo ....:zawstydzona/y: :-) no ale jak się zachorowało na takie za 40zł/6 sztuk to coż...:zawstydzona/y: i w końcu ostatnio się zdecydowałam i kupiłam.... - taki mały grzeszek - mając nadzieję, że starczą ;-):-). W takim razie teraz grzecznie poczłaptam do marketu i kupię jeszcze kilka zwykłych ;-), które nie nadszarpną tak budżetu.
Wanienka już jest zwykła (tzn transparentna :-):-)) największy rozmiar, musi starczyć na długo, bo póki co mamy pokój 2x4 i łazienkę wspólną z rodzicami, z prysznicem, :-( a zima trzyma i budowa stoi a właściwie leży :-:)-(
P.S. Nie wiem czy Rossman ma wszędzie te same promocje, ale u nas ostatnio chusteczki Pampers sensitive 4-pack jest po 19,99 już kupłam 2 paczki a jeszcze chyba dokupię - nie zepsuje się, a po rekonesansie cena wydaje się rozsądna nie?

reklama
a ja chyba jestem wyjatkiem, bo u nas to serio za bardzo sie nie przydaly tetrowe pieluszki i moja mama pozniej miala je w spadku- uzywajac do mycia okien i podlog.

Ostatnia edycja:
Widzialam je wczesniej i tez zapewne kupie jak maly troszke podrosnie :)
Jeju, ile rzeczy dla tych bobasow mozna kupic :)

nie moge sie zdecydowac na te pieluchy takie fajne niektore :) jednak nie kupie bialych ;)

a flanelowe do czego mozna uzywac?

Ostatnia edycja:
Futrzakowa, ja i tak siedze w domu, to jak Ci cos wpadnie ciekawego albo cos znajdziesz z UK to pisz mi na priv... Moge Ci kupic i wystawic na allegro, zeby nie bac sie przekretow czy nieporozumien i wyslac.

no to dorzucę moje zdobycze - lek na niewyjaśniony, nagły atak lęku, który dopadł mnie dziś do południa...

DSC_0121.jpgDSC_0116.jpg
DSC_0118.jpgDSC_0117.jpgDSC_0115.jpg
DSC_0114.jpgDSC_0119.jpg

reklama
Do góry