reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

Własnie kochane będę robić zakupki u tego sprzedawcy r_p77 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4222926&change_view=1&order=p&p=1&p=0 i co byście lepiej poradziły te cążki bezpieczne cążki do paznokci Tommee Tippee (1386302400) - Aukcje internetowe Allegro czy któryś z zestwów cążki z nożyczkami i pilniczniem ?? czy może wogóle same nożyczki ?? i które chusteczki zamówić, aby nie były za mokre i za suche?? i czy fotelik foczka do kąpieli jest przydatny Praktyczny fotelik foczka do kąpieli NOWOWRODKA (1374075271) - Aukcje internetowe Allegro ?? który z podgrzewaczy testowałyście i jest sprawdzony?? i czy z tej NIANI byłyście zadowolone Elektroniczna Niania MEEEGAAA PROOOOMOOOCJAAA!!! (1377851065) - Aukcje internetowe Allegro ?? :-)

reklama
~3-cz POŚCIEL -NADIA - 90 x 120 cm NOWE WZORY!!! (1385408221) - Aukcje internetowe Allegro to link do pościeli w czerwone serduszka, z tego co widzę to zapas im sie wyczerpał akurat tego wzoru ale może doszyją. Na innych aukcjach są same pościele bez ochraniacza i inne rzeczy. Czekam na przesyłkę, powinna być dzisiaj albo jutro to Wam dam znać jak to wygląda.

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro ja polecam tego sprzedawcę co Trzebiska i Papcia, juz kiedys pisałam ale jeszcze raz wklejam link bo ktoś chciał;)

Ona ja sie zastanawiałam nad tą nianią u tego sprzedawcy (bo u niego wszystko zamawiałam) i też czekam na opinię. On sam mi odpisał że może wyłapywać inne nianie jeśli bedą w bliskiej odległosci ale to podobno kazda niania moze wyłapywać...

Ostatnia edycja:
Witam ...
łóżeczko mamy zamówione ... Bartek II teak 140x70 - 360,-
1321.jpg1321-1.jpg
Do tego materacyk kokos-gryka + kołderka z podusią ... pościel w przyszłym miesiącu jak do sklepu dostaną nowe wzory.

Tylko dylematem pozostaje wózek.

Barbra- ja tez w takim celu chce sobie dokupić jeszcze p.tetrowych:) Mam nowych od siostry 9, 14 używanych ale chce jeszcze dokupić z 10 szt.bo to nie dość ze na 2 dzieci to przydadzą się a to do lekarza, wycierania buźki, podkładania pod dzieci itp:)

reklama
Do góry