reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

nikusia - bardzo ładne zakupy babci:-D

haha, moja teściowa jakis czas temu zadzwoniła że jest w sklepie (chyba w sellgrosie) i że jest mnóstwo ciuszków i że kupi tylko mam powiedzieć co...:-) oczywiście jej powiedziałam dokładnie z rozmiarami:-) pomijając fakt że większość różowa(podobno nie było innych kolorów:-D) to nie te rozmiary co chciałam:-D grunt że się starała:-D ciuszki ładne, mimo że różowe, na pewno się nie zmarnują :-D

reklama
He He futrzaczku dobre sobie z tymi zakupami teściowych.
Moja kupiła nam ostanio body z długim rękawem na rozmiar 56, takie śliczne, białe, z przodu ze srebrnych cekinów napis kocham babcię ...... a dookoła szyi falbanka ............. tyle, że my kurde czekamy na Maciusia a nie na Maciejkę ...... :-D no nic poczeka na kolejnego członka rodziny może to jakaś zapowiedź małej księżniczki............... :-)

A oto moje wczorajszy nabytki:)

5fnq52.jpg
sgr04p.jpg

piękne macie ubranka, napatrzyć się nie mogę i zawsze jak gdzieś jestem na zakupach to nie mogę się zdecydować...
mam do was pytanko, czy pierzecie wszystkie ciuszki? chodzi mi np o kombinezony,jakieś sweterki, ręczniki i kocyki???

zuza ja wyprałam wszystko co miałam -nawet pieluszki nowiutkie ponieważ nowe nawet nic nie wytrą i będę się wściekać tylko.Nie prałam tylko nowego rożka na wybranie i kocyka-uszło im na sucho:-D
Aż Wam zazdroszczę tych zakupów teściowych-chociaż ja od niej nie patrze bo mam naprawdę wszystko a jak szkrab się urodzi to wtedy napewno kupi bo z gołą ręką nie przyjdzie -moja dalej udaje jakby nigdy nic -jakbym wcale nie była w ciąży -tylko czai jak ktoś zapyta jak się czujesz i kiedy rozwiązanie a sama ani me ani be
Śliczne te Wasze zaopatrzenia !:-)

w czwartek malujemy naszą sypialnie i potem zamierzam wyprać całą resztę jaka mi została, tym bardziej że mają dojść kolejne przesyłki:)))

reklama
Nikusiazory- no to dzidzia będzie mieć fajna babcie:):-) moja mama jest stanowczo na nie w kwestii kapturów i bodziaków:) hi hi a ja przeciwnie- strasznie mi sie podoba ten pajac z uszami:):-D:-D

Mami- to masz przebojowa teściową- no co babci się spodobało i ma byc:) ha ha ha:-D:-D

Masala-fajne łowy ale żyrafa mnie powaliła- świetna:):-)

Zuza- ja wszystko wypralam:) reczniki, posciel, koce, pieluszki, ciuszki, kombinezony itp:):-)

Do góry