reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

Oluś, Madzik - super te ciuszki, dla dziewuszek to taki szeroki asortymet jest, ze ho, ho.

Czasami myśle, ze bym nie umiała wybrać dla córeczki, dla synka chyba jakos łatwiej:)

reklama
Ola- ta sukienka jest taka poważna ze szok:) lubie takie cudeńka- reszta ciuszków tez jest super:):-)

Madzik- widzę ze poszalałaś i to tak konkretnie ale Ci się trafiły same śliczności:):-)

oj dziewczyny piękne macie te ciuszki jak ja uwielbiam takie małe sukieneczki:-D No ale może w przyszłości mój K. się postara o dziewczynkę;-)
No i w końcu najważniejsze mamy z głowy dziś zamówiliśmy wózek, w sklepie będzie pod koniec tygodnia.
3W1 NAJNOWSZY ZESTAW BABY MERC Q7-X + MEGA GRATISY (1387504232) - Aukcje internetowe Allegro kolor GRAFIT + ZYGZAKI
Ja też te używane ciuszki najpierw prałam w zwykłym proszku. A proszek dla dzieciów już kupiliśmy JELP i za parnie zamierzam się wziąść od następnego tyg. Ale zobaczymy jak to będzie :-)

Milus no ta sukienka to sie wszyscy ''zajarali'' ;) (moja siostra przywiozła ja z Dublina)ona jest na ok 6mc-y i ma tiul i majtusie i z tyłu kokarde;) w czerwcu idziemy na komunie i mam nadzieje ze mała w nia wejdzie;) oby tylko moje dziecie nie zmieniło płci;)

Milus no ta sukienka to sie wszyscy ''zajarali'' ;) (moja siostra przywiozła ja z Dublina)ona jest na ok 6mc-y i ma tiul i majtusie i z tyłu kokarde;) w czerwcu idziemy na komunie i mam nadzieje ze mała w nia wejdzie;) oby tylko moje dziecie nie zmieniło płci;)
no to trafiła ciocia jak w morde strzelił:) bedzie wielka mała dama:)

reklama
Do góry