reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

Harsharani - ciuszki bobmbowe:-)
Futrzakowa - ja też takich u nas nie widziałam:-( Wogóle to u nas bardzo ciężko jest kupić ubranka unisex, tylko albo niebieskie, albo różowe, albo w autka, albo w kwiatuszki:-D

no właśnie i wcale mi się to nie podoba! bo np widzę fajny ciuszek fioletowy albo żółty który mógłby być unisex a tu jakieś kwiatki/dziewczynki wydziergane ... ehhh... ale co zrobić:-)

reklama

Dzięki! Śliczne ciuchy!!! Zakochałam się w tych body (to body są? to z długim rękawkiem, ale bez nogawek?) w cieli, granacie i czerwieni z konikiem czy zebrą na forncie. Super!!!! I połączenia szarości z tęczą PIĘKNE! A norweski wzór na bieli - KLASA!

A co to są te takie jakby długaśne koszulki niezszyte na dole, z gumeczką? Bo ja to się naprawdę nie znam!!! Koleżanka mi wczoraj mówi, że fajne rampersy kupiła, a ja mam tylko jedno pytanie: jakie #@!$%^&! rampersy?!!!

Ja nie lubie w sumie rampersow :) Znaczy sie...Olo nie lubil :p
W Polsce jesli juz cos kupowalam to w cocodrillo albo reserved, ale to kiedy byly promocje... Bo szczerze mowiac ceny mnie odrzucaly :/ Czasami w endo (tez jak sale:p ) No i lumpeksy. kocham lumpki !

Te dlugie to sa takie ala koszulki nocne, ale one sa przydlugie i dziecko jest jakby przykryte (mialam tylko jedno z Olafem i sie sprawdzilo super. Maluch nie czul, ze cos ma i fajnie mu sie spalo. Poza tym jak sobie lezal to tez fikal nozkami :) (za ten dwupak chyba dalam 14 funtow)

Powiem Wam szczerze, ze ja nie jestem wielka fanka rozu w ubiorach dla dziewczynek. Znaczy sie... Podoba mi sie rozowy element, ale jak widze czasami dziewuszki od bucikow po czapeczke w mocnym rozu, to mam wrazenie, ze zaraz oczoplasu dostane.

Fajnie, ze Wam sie podobaja. Jakby co to sluze pomoca :)

aha, a mi sie jeszcze ze w pl nie widzialam... Przy spiochach czasami tutaj sa takie specjalne rekawki, ktore sa takimi jakby wbudowanymi rekawiczkami przeciwko drapaniu (wlasnie przy tych przydlugich takie cos jest. To wyglada jak malutkie kieszonki, a po rozwinieciu robia sie z tego malenkie mufki)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Harsh ja tez nie lubie rozu i patrzac na ciuszki to mysle ze ciezko byłoby mi ubrac corke bo dla dziewuch wszystko jest przewaznie w tym kolorze,bleee
Co do tych ''niedrapek'' przy ciuszkach to ubranka tescowe maja je czesto np przy kaftanikach i bodziakach.

Dzięki! Śliczne ciuchy!!! Zakochałam się w tych body (to body są? to z długim rękawkiem, ale bez nogawek?) w cieli, granacie i czerwieni z konikiem czy zebrą na forncie. Super!!!! I połączenia szarości z tęczą PIĘKNE! A norweski wzór na bieli - KLASA!

A co to są te takie jakby długaśne koszulki niezszyte na dole, z gumeczką? Bo ja to się naprawdę nie znam!!! Koleżanka mi wczoraj mówi, że fajne rampersy kupiła, a ja mam tylko jedno pytanie: jakie #@!$%^&! rampersy?!!!
rampers=body z nogawkami, jakby z krótkimi spodenkami

Myszowata, to już mądrzejsza dzięki Tobie jestem! Ale pocieszyło mnie, że nie wszystkie wiedziały co to jest :-) Nie jest tak źle ze mną ;-)
uwierz mi ja się takich rzeczy dowiedziałam dopiero jak Franko przyszedł na świat, więc masz czas na zdobywanie takiej wiedzy;-)pozdrawiam:-)

reklama
Do góry