reklama
Ola- a nie tak ze za dwie paczki placisz 40zł. Tak maja napisane w gazetce!!! Daj znac czy ja xle przeczytałam czy moze Ty tam byłas i to widziałas???????? Bo sie wybieram po nie w sobote![]()
w realu robią promocje Giga paki, jedna za 40 zł. ola dobrze pisze. Za dwie, to by biznesu nie mieli
H
Harsharani
Gość
czy ja dobrze widze, ze to sa buciki a'la pilkarskie?
W takim razie ja się pochwale ze kupiłam sobie wczoraj aż 2 paczki tych pampek z Lidla
Czyli stałam sie szczęśliwym nabywcą 188szt.pieluszek w rozmiarze 2
Mój mąż się bardziej rwał do zakupu bo słyszał ze w Tesco za 162 szt.maja promocje za 94 zł
Ale stanął przed regałem z pampaki i czeka na mnie: żona a wiesz jaki my rozmiar potrzebujemy?

W takim razie ja się pochwale ze kupiłam sobie wczoraj aż 2 paczki tych pampek z LidlaCzyli stałam sie szczęśliwym nabywcą 188szt.pieluszek w rozmiarze 2
Mój mąż się bardziej rwał do zakupu bo słyszał ze w Tesco za 162 szt.maja promocje za 94 zł
Ale stanął przed regałem z pampaki i czeka na mnie: żona a wiesz jaki my rozmiar potrzebujemy?
![]()
te 2 mogą być na twoje królewny jeszcze długo za duże. Mój synek z wagą 2800g długo chodził w tych najmniejszych jedynkach, bo w innych się topił.
reklama
Scarletka zdaje sobie z tego sprawę. Na obecną chwile mam prawie 100szt.tych Newborn
a z racji tego że nie mam pojecia jak duże czy małe urodza sie nasze kruszynki wole potem dokupować na bieżąco te 1 niż się nimi zawalic
To teraz Wams ie pochwale że wpadłam w szał- pojechałam do apteki i wstąpiłam do 3 pobliskich ciucholandów- to moje łowy::-):-)

Zobacz załącznik 295809
to ostatnie kupiłam koleżance co spodziewa się synusia
W sumie zapłaciłam ok.90zł. Średnio licząc wyszło mi za sztukę ok 5 zł. I powiem Wam że widziałam ogrom chłopięcych ubranek poziomu tego co te dziewczęce
Ale nie mam chłopczyka
hahahah
To teraz Wams ie pochwale że wpadłam w szał- pojechałam do apteki i wstąpiłam do 3 pobliskich ciucholandów- to moje łowy::-):-)

to ostatnie kupiłam koleżance co spodziewa się synusia
W sumie zapłaciłam ok.90zł. Średnio licząc wyszło mi za sztukę ok 5 zł. I powiem Wam że widziałam ogrom chłopięcych ubranek poziomu tego co te dziewczęce
Ostatnia edycja:
Podziel się: