reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

reklama
Ola- a nie tak ze za dwie paczki placisz 40zł. Tak maja napisane w gazetce!!! Daj znac czy ja xle przeczytałam czy moze Ty tam byłas i to widziałas???????? Bo sie wybieram po nie w sobote:)

A wy juz pieluchy kupujecie??

zobaczcie co dzis dostalam :)
CIMG5937.jpg

W takim razie ja się pochwale ze kupiłam sobie wczoraj aż 2 paczki tych pampek z Lidla:) Czyli stałam sie szczęśliwym nabywcą 188szt.pieluszek w rozmiarze 2:):) Mój mąż się bardziej rwał do zakupu bo słyszał ze w Tesco za 162 szt.maja promocje za 94 zł:) Ale stanął przed regałem z pampaki i czeka na mnie: żona a wiesz jaki my rozmiar potrzebujemy?:):)

W takim razie ja się pochwale ze kupiłam sobie wczoraj aż 2 paczki tych pampek z Lidla:) Czyli stałam sie szczęśliwym nabywcą 188szt.pieluszek w rozmiarze 2:):) Mój mąż się bardziej rwał do zakupu bo słyszał ze w Tesco za 162 szt.maja promocje za 94 zł:) Ale stanął przed regałem z pampaki i czeka na mnie: żona a wiesz jaki my rozmiar potrzebujemy?:):)

te 2 mogą być na twoje królewny jeszcze długo za duże. Mój synek z wagą 2800g długo chodził w tych najmniejszych jedynkach, bo w innych się topił.

reklama
Scarletka zdaje sobie z tego sprawę. Na obecną chwile mam prawie 100szt.tych Newborn:) a z racji tego że nie mam pojecia jak duże czy małe urodza sie nasze kruszynki wole potem dokupować na bieżąco te 1 niż się nimi zawalic:)

To teraz Wams ie pochwale że wpadłam w szał- pojechałam do apteki i wstąpiłam do 3 pobliskich ciucholandów- to moje łowy::-):-)
Obraz 290.jpgObraz 295.jpgObraz 292.jpgObraz 291.jpgObraz 293.jpgObraz 294.jpgObraz 296.jpgZobacz załącznik 295809

to ostatnie kupiłam koleżance co spodziewa się synusia:)
W sumie zapłaciłam ok.90zł. Średnio licząc wyszło mi za sztukę ok 5 zł. I powiem Wam że widziałam ogrom chłopięcych ubranek poziomu tego co te dziewczęce:) Ale nie mam chłopczyka:)hahahah

Ostatnia edycja:
Do góry