mój emek w zakupy też się nie wtrąca
on wie, że ja byle czego nie kupię, a jak już kupuję, to po wcześniejszym zastanowieniu się, poza tym on się na tych wszystkich duperelach nie zna, ale zawsze chwali moje wybory. jednak przy większych zakupach typu wózek, fotelik, podgrzewacz, łóżeczko jest zawsze obecny i ma prawo głosu, bo uważam, że co dwie głowy, to nie jedna, a i on bardziej się zna na tych technicznych rzeczach
co nie oznacza, że jak wchodzimy do sklepu, to mi nie naprzynosi kurteczek, dresików, spodenek, które mu się podobają.
reklama
cliford
Fanka BB :)
Scarletka..ale ja zawsze pytam M. o opinię co bym nie kupowała;-)
K
koncia
Gość
Scarletka..ale ja zawsze pytam M. o opinię co bym nie kupowała;-)
no jak idziemy razem, to się pytam czy mu się podoba, ale jak coś sama przekukam i mi się podoba, to nie dzwonie: kochanie wziąć małemu myjkę Kubusia Puchatka?
cliford
Fanka BB :)
Nie no aż w takie skrajności nie popadajmy...;-)
nie wiem jak chusta, ale sklep Dino polecam. Kupiliśmy w nim kilka rzeczy i byliśmy zadowoleni i z obsługi, wysyłki, kontaktu i z tego co kupiliśmy.
reklama
K
koncia
Gość
No właśnie oglądam, co mają w tym dino i są fajne promocje. Co prawda nie pamiętam, co sądzicie o tym wózku, ale cena jest zachęcająca 
Coneco Toledo (spac+gond+fot. Pioner Plus+adapter) kurier gratis - 1095.00�zł : dino sklep dla dzieci oferuje wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce
Coneco Toledo (spac+gond+fot. Pioner Plus+adapter) kurier gratis - 1095.00�zł : dino sklep dla dzieci oferuje wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce
Podziel się: