reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

mój emek w zakupy też się nie wtrąca:) on wie, że ja byle czego nie kupię, a jak już kupuję, to po wcześniejszym zastanowieniu się, poza tym on się na tych wszystkich duperelach nie zna, ale zawsze chwali moje wybory. jednak przy większych zakupach typu wózek, fotelik, podgrzewacz, łóżeczko jest zawsze obecny i ma prawo głosu, bo uważam, że co dwie głowy, to nie jedna, a i on bardziej się zna na tych technicznych rzeczach:) co nie oznacza, że jak wchodzimy do sklepu, to mi nie naprzynosi kurteczek, dresików, spodenek, które mu się podobają.

reklama
Gdyby któraś chciała już się zaopatrzyć w Pampersy rozmiar 2 w super cenie to polecam wybrać się do Lidla!
LIDL

39,99zł za 94 sztuki !!! :-D
Ja kupiłam paczkę :-p, bo z Pampers 1 to zapewne 1 mała paczuszka wystarczy, ale już 2 zejdzie więcej ;-)

reklama
Do góry