reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

Oki tu pierwsze zanim zaczęłam segregować:Od siostry
a.jpg
potem po sprzątaniu:)
Obraz 043.jpgObraz 044.jpgObraz 038.jpgObraz 042.jpg

To w szafce to pieluchy tetrowe, potem to co już poukładane rozm.56-68, następnie fotelik+przewijak+rożki 2nowe i 3używane+mata edukacyjna z tyłu. na koniec mała hałda do przejrzenia jeszcze :-):-).
A na sam koniec rzeczy które kiedyś już kupiłam:
Obraz 040.jpg

reklama
Milutek - normalnie szaleństwo hihi :rolleyes2:, ja byłam dziś w H&M-ie i mało się nie popłakałam nad tymi maleńkimi ciuszkami, tygryskami, żabkami, misiami, cudne, szkoda, że 28-go nie będę jeszcze znała płci, bo następną wizytę mam dopiero 7-go października (buuu), ale na coś na pewno się skuszę :-)

Milutek - niezły stosik ubranek już uzbierałaś:-) Super jak ktoś coś da, tym bardziej, że takie maleńkie ubranka to przecież praktycznie nie zniszczone są;-) Ja dostałam póki co 2 pajace welurowe, ogrodniczki welurowe, kaftanik, buciki i 3 czapeczki od znajomej, która ma sklep z używaną odzieżą i sprowadza odzież z UK. Dała mi to co akurat weszło jej w ręce i było w kolorze neutralnym:-D Już nie mogę doczekać się poznania płci, wtedy pozwolę sobie na szaleństwo w H&Mie, i zamówię coś u tej znajomej:-)

Milutek- ale tego juz masz fiu fiu no ale u ciebie to podwojnie wiec wsio jasne;-))

ja tez kupilam ale tylko 2 bodziaki bo przecena byla i mi se spodobaly;-)

reklama
Do góry