reklama
futrzakowa
yea! to ja!
fajowe bodziaczki:-) w PL w takich kolorach nie widziałam... :-( moja teściowa leci do liverpoolu - chyba zrobie jej spis - niech tam mi pokupuje ciuszki
jakie sklepy dziewczyny polecacie?

fajowe bodziaczki:-) w PL w takich kolorach nie widziałam... :-( moja teściowa leci do liverpoolu - chyba zrobie jej spis - niech tam mi pokupuje ciuszkijakie sklepy dziewczyny polecacie?
w mothercare ostatnio widzialam bardzo fajne ciuszki

moze tez zajrzec do penneysa (w uk primark??) tam moze kupic fajne ciuszki a zdecydowanie nie drogie,jak dla maluszka ,ktory w tym pochodzi naprawde krotko to sie oplaca,a jakosc tez nie jest zla.wiec napewno warto zajrzec i cos wybrac.
Fusia
Fanka BB :)
w PL też sa takie kolorki tylko trudniej znaleźć
Ja takie kolorki miałam w pracy w wiosennym sezonie w H&M. Czerwienie i takie mega mocno żywe kolory- pamiętam bo były super do układania na stołach a i super się sprzedawaływ PL też sa takie kolorki tylko trudniej znaleźć
To i ja się pochwalę swoimi dotychczasowymi zakupami. Nie ma tego dużo, bo planuję wyprawkę dopiero pod koniec listopada robić w UK i małż mnie wstrzymuje - ale kilka słodziaków musiałam kupić. Najbardziej jestem chyba zakochana w pajacu-kotku, mięciutkim i z uszkami na kapturku. Cud, miód i orzeszki! Koszulki są nieco większe, w rozmiarze 68 - ale takie w stylu tatusia były, że musiałam je kupić. Młody szybciutko do nich dorośnie.
P.S. Jakość zdjęć średnia, bo robione telefonem. Aparat mi diabeł ogonem nakrył ;-)

P.S. Jakość zdjęć średnia, bo robione telefonem. Aparat mi diabeł ogonem nakrył ;-)

Ostatnia edycja:
magdzior1985
Fanka BB :)
Bosonóżka - super ciuszki:-) ja tez mam zamiar od razu kupować na 68 jak coś mi się bardzo spodoba lub będzie w przystępnej cenie
Z resztą jak się urodzi maluszek to już nie będzie tyle czasu na buszowanie po sklepach:-( Znajoma mi mówiła, że 68 to fajny rozmiar bo stosunkowo długo dziecko w nim pochodzi ok 3-4 miesięcy i jeszcze nie zniszczy
Później jak zaczyna się wprowadzać papki to jest masakra, wszystko poplamione i nie zawsze chce się doprać
Ja z poważniejszymi zakupkami czekam do przyszłego tygodnia, aż poznam płeć
Twój synek będzie małym lamparcikiem albo jakimś gepardem w tym cudownym ciuszku

Twój synek będzie małym lamparcikiem albo jakimś gepardem w tym cudownym ciuszku

Ostatnia edycja:
Mega sweet!!!!!!!!!!!:-):-):-):-) a ten kociak to w szczególności- my kobiety mamy słabość do takich ciuszków- chyba w ogóle do dziecięcych fatałaszków...co nie???:-):-) A ta męska koszulka- też świetna...te teksty są czasem zabójcze i jak się tu potem nie powstrzymać żeby nie kupować tych choćby większych rozmiarów.:-):-)
bosa śliczne ciuszki, trafiłaś w mój guścik. Właśnie za takim misiowym kombinezonem się przejdę. mam dużo ciuszków po starszym synku, ale i tak opanować się nie mogę. Żeby nie zwariować z zakupami postanowiłam szukać i kupować tylko perełki hehehehe
reklama
No właśnie Milutek - ciężko się powstrzymać. A ja mam zakupy zaplanowane dopiero na koniec listopada i tak mi ciężkooooo! W sklepach mnóstwo cudownych rzeczy i powstrzymują mnie tylko idiotyczne ceny. Wytrzymać do listopada! Wytrzymać do listopada!
A co do kotka - to mojemu M. też ten ciuszek najbardziej przypadł do gustu. Tak bardzo mamy ochotę go "użyć", że aż na koty spoglądamy - no bo wyobraźcie sobie kota ubranego w pajacyka-kotka :-) :-) Wiem, nie jesteśmy normalni ;-)
A co do kotka - to mojemu M. też ten ciuszek najbardziej przypadł do gustu. Tak bardzo mamy ochotę go "użyć", że aż na koty spoglądamy - no bo wyobraźcie sobie kota ubranego w pajacyka-kotka :-) :-) Wiem, nie jesteśmy normalni ;-)
Podziel się: