reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

Dziś wybrałam się na zakupy, bo wreszcie wiem za czym się rozglądać. Niestety promocje w sklepach się pokończyły, ale i tak udało mi się coś upolować w przystępnej cenie;-) Już nie mogę się doczekać kiedy się wybiorę do jakiegoś centrum handlowego na większe zakupy:-) A oto moje dzisiejsze łupy:

ślicznee:) sama chodzę i skupuję takie cuda pomału ;)

reklama
eh! przeczytałam cały wątek :tak:

dziękuję za wszystkie rady na pewno się przydadzą

co do ubranek to my kupiliśmy już troszkę, jak znajdę chwilkę to wkleję zdjęcia większość jest w rozmiarach 56, no ale wiadomo bliźniaki rodzą się zazwyczaj troszkę mniejsze

chcę kupić otulaczki, bardzo mi się podobają
kosz na zużyte pieluszki też planuję kupić

Zakochałam się w tym komplecie:):) z tym że jak moje kruszynki będą się w nie mieścić to będzie lato:(..no chyba żeby wziasc taki na jesien 2011 hmmm- muszę to przemyśleć...ale powiedzcie czyż nie słodziak- w szczególności ten kremowy komplet:

Zimowy komplet FUTERKO SPODNIE BLUZKA 3-6m*9812 (1270623976) - Aukcje internetowe Allegro

słodkie sąąąąąąąąąąąąąąą:)
ale tak jak piszesz, twoje królewny urodzą się malutkie i zanim dorosną to zima się skończy, a na jesień mogą być małe

Rozmiarki są od 3 miesiąca do roku wiec wzięłabym jakiś większy:):)muszę poobserwować tego sprzedawce i może się szarpnę na te słodziaki:)

w takim razie wzięłabym większe, bo nie wiadomo jak będą rosnąć. lepiej żeby były luźniejsze, zawsze coś trzeba pod spód jeszcze włożyć niż za małe, lub za krótkie.

btw. chyba przeceny sie szykują bo:
-w 5 10 15 już poprzeceniane ciuszki o parę złotych (jeszcze niewiele ale zawsze troszkę...)
-w smyku przeceny -15% na wszystkie ciuszki
-w H&M zlikwidowali metki promocyjne 10zł / 20zł więc może szykują się na jakieś większe przeceny

W h&m nic sie teraz nie szykuje:( Ostatnio byłam w pracy i nawet mnie załamali bo ponoc w tym roku mega przecena ma byc po świętach a nie jak w zeszłym roku przed!!!:( choć ja mam nadzieje ze to się jeszcze zmieni...jak bede miec jakies info- dam Wam znac:)

reklama
Do góry