Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

to ja zwariuje chyba, bo w domu mam jeszcze prawdziwego koziorozca i juz jest wesolo hehehe

mieszanka wybuchowa sie szykuje........a potem moze jeszcze sobie zrobimy corcie byczka lub baranka { tak mi sie marzy, zeby urodzic jakies dziecko na wiosne} i bedzie super smiesznie hehehehe
(oczywiscie ja tego nie sprawdzałam
;-)).
.E... moze to tylko przypadek ze oboje tacy sa, wlasnie mi sie przypomnialo, ze moj dziadek tez panna, ale zupelnie inna. Balaganiazem nie jest i raczej malomowny, a przynajmniej nie udowadnia, ze zawsze ma racje, ale moze jego charakter zmienil sie pod twarda reka zonki:-)ooooooooooo ciups tampeza...........zalamka z tymi chlopakami- pannami........no szok normalnieto ja zwariuje chyba, bo w domu mam jeszcze prawdziwego koziorozca i juz jest wesolo hehehe
mieszanka wybuchowa sie szykuje........a potem moze jeszcze sobie zrobimy corcie byczka lub baranka { tak mi sie marzy, zeby urodzic jakies dziecko na wiosne} i bedzie super smiesznie hehehehe
.Ja mam kolegę spod panny i jest bardzo fajny,miły i porządnicki! zawsze miał porządek w pokoju;-) i lubi gotować . Z tym porządnictwem to podobno cecha charakterystyczna dla panien? no i czytałam że panny późno zaczynają życie seksualne i co do tego chłopaka by się to zgadzało(oczywiscie ja tego nie sprawdzałam
;-)).
.sanya mój mąż jest spod znaku lwa.

eeeeeeee, ja tam nie mam nic przeciwko..........
po prostu żywe sreberko