reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

dzień dobry:-)
sugar...wszystkiego najsłodszego z okazji miesięcznicy dla Twojego Elemelka:tak::-):tak::-);-)
Kreciku...duża słodka bużka dla Twojego przystojniaka z okazji miesięcznicy:-) :-) :-)
ostatnio chodze spać odrugiej-trzeciejej a wstaje przed ósmą:tak:
nie wiem co mi jest,dpopadła mnie bezsenność
ale czuje się dobrze,może tyle organizmowi starcza na regeneracje:sorry2:
wczoraj wstępnie ustaliliśmy z mężem że za dwa lata staramy się o córunię:cool2:
hyhy,ja tam i tak wiem ze będzie trzeci chłopak:rofl2::ninja2:

spadam robić świąteczny porządek u Samuela
będę zaglądać:-)

reklama
Sugar, Krecik najlepszego z okazji miesiecznicy maluszkow - wczorajszej:-)

Wisienka co sie dzije z dzidzia?? daj znac po wizycie. zdroofka zycze......
Pati a moze jednak bedzie dziewczynka:-)
Misia sliczny fryz:-) ja ide we wtorek:-) w koncuuuuuuuuuuuu
Lilka, Izka bidulki z was bedzie lepiej napewno
Elbra jak polowanie na siuski:-) hehe mnie juz tyle razy osikał ze nie byloby problemu hehe:tak:

te mamuski co rzadko zagladaja na bb WITAM GORACO :-) ...i zycze wiecej czasu by mialay dla siebie i dla nas ;-)

elbra moj czasami tez ma takie fajne nocki (24.00 3.00 i 7.00 ) :-)
wisienka maluszek nie toleruje butli? kurcze przeciez tam samo mleko leci... nie podoba mu sie latwe jedzonko?? :sorry2: Pati ma racje nasze maluchy mecza sie jedzeniem cycka i dlatego budza sie glodne co pare minut.... ehhhhh...
bira dzis widze nie pada na dworku i chyba wyjde z mezulkiem i pieskiem na spacerek, taka probe zrobie... mezulek bedzie asekurowal :-) moze suczka bedzie grzeczna :sorry2: i czesciej zaczniemy chodzic na spacerki a i piesek nie bedzie cierpial wstrzymujac siuski przez 10 godzin :sorry2:
sabina kochana milo Cie "widziec" z rana :-D

misia sexi fryzurka, pasuje Ci :tak::-D Kurcze tez sie zamierzam do fryzjera ale jakos nie mam kiedy, trzeba na zapisy prawie wszedzie a ja z malym nie wyrabiam sie na czas nigdzie :dry: A takiego fryzjera nie znam co by do domu przyjechal.... No misia naprawde super fryzurka, chyba najfajniejsza jaka do tej pory pokazywalas (jak dla mnie) :tak::-D:-D:-D

reklama
Do góry