reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

melanie niechce byc nie mila, ale to nie Twoj watek. Sorka ale nas malo obchodzia Wasze sprawy, wiec zegnam :sorry2: Kluccie sie na innym watku.... bo to juz sie nudne robi.
pati wspolczuje "rzepa na ogonie" :tak: Blagam nic juz jej nie odpisuj... ignoracja najlepsza metoda ;-)
wisienka i sabina dziekuje :-) za Marcelka.

...przerwe w porzadkach sobie wlasnie zrobilam :sorry2: ledwno zyje... i maly jakos dluuuuugo juz spi. Glupia sprawdzam co jakis czas czy dycha, bo jakos za dlugo jak na niego tego spania :-) ...no i oddycha :-D
Ku..cze, jeszcze prasownia cala sterta mnie czeka i cala kuchnia do posprzatania..., pokoje, kibelek i lazienka juz lsnia ;-). Choinke jutro ubieram... czekam az tesciu zywulca przywiezie... :sorry2::-D
ide sobie wode wstawic na popoludniowa herbatke :-D
ZGADZAM SIĘ Z LARVUNIĄ DOŚĆ KŁÓTNI I WYPOMINAŃ NA TYM WĄTKU!!!

Larvunia stukam się herbatką właśnie sobie zrobiłam
a mi poprasowała mamuśka wczoraj:cool2:
u mnie też pokoje kibelek i łazienka i kuchnia błyszczą:-) właśnie sprzątałąm barek z alkoholami i mnie trafia że nie mogę sobie wypić takich pyszności..buuuuuuu:-(
no cóż zostaje herbatka:-)

reklama
witam kochana sabinko!!! :rofl::rofl::rofl: ...no w koncu sie zgralysmy :-D stuk stuk herbatką ;-)
...a ja bym sie napila redsa jablkowego takiego zimnego... albo black labell ;-):-) z lodem :cool2:

szkoda ze nasze maluszki nei lubią alkoholu...:-) hehehhee

a jeszcze do tego piweczka irysek miętowy:-) heheh
ale mam marzenia.......
dobrze ze Kapik nie widzi jaką ma głupią matkę:-) własnie sobie śpi...

no to super jesteśmy już trzy:-) a gdzie reszta mamuś..:-)
no wiem wiem świeta, dzieciaczki...
ja za chwilę będę miała gości wiec pewnie też pójde ale puki co jestem i się nudzę:-)

P.S Pati26 dla Twojej informacji wiele osób z Listopada (i nie tylko ) zainteresowało się tą sprawą, czego jak widze jesteś kompletnie nieświadoma. :sorry2:

ciekawe kogo :confused: jak narazie to wszystkich denerwuja twoje posty kobieto :wściekła/y: wiec przestan juz pisac bo i tak to Ci w niczym nie pomoze, jak masz jakis problem z odzyskaniem pieniedzy to z takimi rzeczami sie idzie do sadu, komornika a nie wypisuje na forum !!! :no: tak jak to women napisala......psujesz tu tylko swiateczna atmosfere.

mialam sie nie udzielac w tej sprawie ale juz mnie wkurza to ze jakas melanie przyszla nie wiadomo skad i jedzie na Pati na anszym watku

reklama
sabina ja tez jestem hihi :-) tatus szybciej z pracy wroci to mam troche czasu, bo sie malym on zajmuje, ale tez jestem na niedlugo

fajne macie avatarki z elbra, prawie takie same :-p :-)

Do góry