reklama
jolie
Tymkowa mama
Kochane Listopadóweczki. Trochę późno, ale za to szczerze.
Życzę Wam wszystkim dużo radości na każdy dzień, dużo miłości do tych, którzy są najbliżej Was, dużo zdrowia dla Was, Waszych bliskich i przede wszystkim dla Waszych pociech oraz błogosławieństwa od tego, którego narodziny właśnie świętujemy.
Jola z mężem i Tymkiem
Życzę Wam wszystkim dużo radości na każdy dzień, dużo miłości do tych, którzy są najbliżej Was, dużo zdrowia dla Was, Waszych bliskich i przede wszystkim dla Waszych pociech oraz błogosławieństwa od tego, którego narodziny właśnie świętujemy.
Jola z mężem i Tymkiem
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Dzien dobry
hihi ale tu pustki, ale chociaz raz jestem pierwsza

jak tam dziewczyny, brzuchy pelne?
mi troche smutno, ze pada deszcz a nie snieg :-( ale tak to jest OK
sa to moje najfajniejsze swieta bo mam moje malenstwo i dostalam super prezent :-) :-)
a Wy co dostalyscie, pochwalcie sie ;-)
hihi ale tu pustki, ale chociaz raz jestem pierwsza

jak tam dziewczyny, brzuchy pelne?
mi troche smutno, ze pada deszcz a nie snieg :-( ale tak to jest OK
sa to moje najfajniejsze swieta bo mam moje malenstwo i dostalam super prezent :-) :-)
a Wy co dostalyscie, pochwalcie sie ;-)
no kochane jak tam po wigili ........... u mnie w koncu troche spokoju
maly spi , moj maz ma kaca
a cala reszta rodzinki pojechala do kosciola
jutro mamy chrzciny zobaczymy jak maly zniesie zimna wode na glowke
caluje was mocno
maly spi , moj maz ma kaca
a cala reszta rodzinki pojechala do kosciola
jutro mamy chrzciny zobaczymy jak maly zniesie zimna wode na glowke
caluje was mocno
Lilka
Fanka BB :)
czesc babule
no to nasze tez najlepsze swieta :-)
juz z naszymi dwiema gwiazdkami :-)
no a jesli chodzi o prezenty to najbogatsza gwiadka odkad jestesmy razem
od Mikolaja zazyczylam sobie wymiany garderoby i Mikolaj przyniosl mi super dwie bluzeczki i extra dresik :-) do tego zloty łancuszek :-) i odkryty wczesniej mega big kuferek an kosmetyki -teraz powiedzialam Mikolajowi ze musi mi ful kosmetykow pokupowac

Karol slawne auto dostal,no to zabawa na maxa
choc Mila sie auta juz zdazyla wystraszyc
no a wspolny prezent to kupilismy sobie Dvd bo nam dekoder padl i bysmy przez cale swieta bez tv byli
teraz za to ogladamy sobie filmy
i tak wczoraj obejrzelismy komedie WPADKA
polecam kto lubi komedie
fajny film :-)
dzisiaj chce obejrzec DIABEL UBIERA SIE U PRADY
pozatym nie ma jakiegos obzerania sie bo nie zrobilam tyle jedzenia bo potem musialabym napewno duzo wywalic do smieci
my jakos tak nie umiemy sie obzerac na swieta
dziewczyny wiekszosc z was jutro chrzci swoje malenstwa
zycze udanej uroczystosci :-)
no to nasze tez najlepsze swieta :-)
juz z naszymi dwiema gwiazdkami :-)
no a jesli chodzi o prezenty to najbogatsza gwiadka odkad jestesmy razem
od Mikolaja zazyczylam sobie wymiany garderoby i Mikolaj przyniosl mi super dwie bluzeczki i extra dresik :-) do tego zloty łancuszek :-) i odkryty wczesniej mega big kuferek an kosmetyki -teraz powiedzialam Mikolajowi ze musi mi ful kosmetykow pokupowac

Karol slawne auto dostal,no to zabawa na maxa
choc Mila sie auta juz zdazyla wystraszyc

no a wspolny prezent to kupilismy sobie Dvd bo nam dekoder padl i bysmy przez cale swieta bez tv byli

teraz za to ogladamy sobie filmy
i tak wczoraj obejrzelismy komedie WPADKA

fajny film :-)
dzisiaj chce obejrzec DIABEL UBIERA SIE U PRADY
pozatym nie ma jakiegos obzerania sie bo nie zrobilam tyle jedzenia bo potem musialabym napewno duzo wywalic do smieci

dziewczyny wiekszosc z was jutro chrzci swoje malenstwa
zycze udanej uroczystosci :-)
:-)hej dziewczyny
misia dzieki za przekazanie zyczen i dzieki za rade
u nas wigilia w sumie wporzadku duzo prezentow
i mila atmosfera. Tylko z mala nienajlepiej bylo:-(postanowilam ja nanem nakarmic raz zeby zjesc chociaz kolacje wigilijna a niestety nie mialam odciagnietego pokarmu
no wiec zjadlam ok 18 pierozki krokiety salatke grzybki mijami:-):-):-) ok19 mala dostala nana i wszystko sie zaczelo:-( odrazu go zwrocila ale nie chciala wiecej wiec nie robilam nastepnej porcji, sciagnelam pokarm do butelek zeby wylac zeby sie nastepny wytworzyl i ok20 dokarmilam z cyca i na 21 pojechalismy od moich rodzicow do tesciow. mala spala spokojnie ale ja jakos cos nie moglam spokojnie siedziec i co chwile zerkalam na nia i slusznie bo nagle na spiaca tak zaczela wymiotowac ze szok
w zyciu tak szybko nie bieglam
strasznie wymiotowala. Wystraszymal si ena maxa. Przebralismy ja i zasnela, tesciowa powiedziala zebym jeszcze nie karmila jej cycem bo moze jej zaszkodzic
zebym dopoila woda z glukoza jak bedzie chciala jesc bo moze sie odwodnic. Nie posluchalam jej i w jak dojechalismy do domu sciagnelam pokarm i wylalam a mala nakarmilam z cyca
naszczescie nie dostala kolki, spala spokojnie,uffffffffffffffff
ale tyle stresu sie najadlam
ile jedzienie sie utrzymuje w pokarmie??moze ktos wie
tak na przyszlosc fajnie by bylo wiedziec
a jak u was z jedzieniem?dieta czy dokarmianie sztucznym??
misia dzieki za przekazanie zyczen i dzieki za rade

u nas wigilia w sumie wporzadku duzo prezentow

sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
witajcie świątecznie:-)
jak tam objadanie mamciom idzie:-) mi bardzo dobrze...........hehe jedynie wczoraj po wigili nie dałam Kacperkowi cyca przez nocke za dużo było grochu kapusty itp innych pierdół:-) a tak to jem wszystko i narazie jest ok:-)
tzn. Kacperek zrobił sie strasznie krzykliwy w ciagu dnia..:-( na szczęscie w nocy śpi ... ale w dzień krzyczy i dzieje sie to od momentu (no 2 dni później) rozpoczęcia podawania mu mleczka NAN w czwartek skoczę do lekarki sama i zapytam na co zmienić to mleczko bo czuję że to po tym...:-(
a poza tym jes t kochany:-)
a co u was?....ja prezenty..ja dostałam wiele róznych prezencików ale najfajniejszy jak dla mnie to wypasione rękawiczki na narty Rossignol-ka:-) normalnie suuupppeeerrr tylko kiedy ja na narty pojade..buuuuuuuuuuuuuu
poza tym wigilia była u mnie i miała kuuupppeee sprzątania:-) ale za to bylo wesoło bo było więcej osób:-)
Lilka no to sie wam udały prezenty:-) super:-) mężuś sie cieszy z samochodziku pewnie
Kathe no to przeżyłaś swoje ale dobrze że to tylko na strachu sie skończyło:-)
Wisienka to co dostałaś?????;-)
Mirka odpoczywaj odpoczywaj:-) udanych chrzcin życzę:-)
idę na telewizorek:-)
buziaki
jak tam objadanie mamciom idzie:-) mi bardzo dobrze...........hehe jedynie wczoraj po wigili nie dałam Kacperkowi cyca przez nocke za dużo było grochu kapusty itp innych pierdół:-) a tak to jem wszystko i narazie jest ok:-)
tzn. Kacperek zrobił sie strasznie krzykliwy w ciagu dnia..:-( na szczęscie w nocy śpi ... ale w dzień krzyczy i dzieje sie to od momentu (no 2 dni później) rozpoczęcia podawania mu mleczka NAN w czwartek skoczę do lekarki sama i zapytam na co zmienić to mleczko bo czuję że to po tym...:-(
a poza tym jes t kochany:-)
a co u was?....ja prezenty..ja dostałam wiele róznych prezencików ale najfajniejszy jak dla mnie to wypasione rękawiczki na narty Rossignol-ka:-) normalnie suuupppeeerrr tylko kiedy ja na narty pojade..buuuuuuuuuuuuuu
poza tym wigilia była u mnie i miała kuuupppeee sprzątania:-) ale za to bylo wesoło bo było więcej osób:-)
Lilka no to sie wam udały prezenty:-) super:-) mężuś sie cieszy z samochodziku pewnie
Mirka odpoczywaj odpoczywaj:-) udanych chrzcin życzę:-)
idę na telewizorek:-)
buziaki
reklama
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Mirka odpoczywaj odpoczywaj:-) udanych chrzcin życzę:-)i
Sabina tez bym poszla na narty, chociaz nie umiem jezdzic

a dostalam zegarek Dolce &Gabbana (juz od ponad roku o nim marzylam ) 2 CD, miska takiego ok 50 cm :-) i dzisiaj jeszcze zamowil mi rower gorski przez neta, normalnie jestem w szoku

Jak juz wczesnije pisalam byly to moje najbardziej wypasione swieta

Mirka i innym mamusiom wyprawiajacym chrzciny zycze powodzenia, oby wszystko poszlo jak nalezy ;-)
Kathe ja mam te same jazdy jak dam mojemu mleko :-( od ojca niechce butli, odemnie jakos zjedl, 2 razy w dlugich odstepach czasu probowalam nakarmic i 2 razy skonczylo sie wymiotami :-(

Podziel się: