Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

polecam kto lubi komedie
my jakos tak nie umiemy sie obzerac na swieta 
i mila atmosfera. Tylko z mala nienajlepiej bylo:-(postanowilam ja nanem nakarmic raz zeby zjesc chociaz kolacje wigilijna a niestety nie mialam odciagnietego pokarmu
no wiec zjadlam ok 18 pierozki krokiety salatke grzybki mijami:-):-):-) ok19 mala dostala nana i wszystko sie zaczelo:-( odrazu go zwrocila ale nie chciala wiecej wiec nie robilam nastepnej porcji, sciagnelam pokarm do butelek zeby wylac zeby sie nastepny wytworzyl i ok20 dokarmilam z cyca i na 21 pojechalismy od moich rodzicow do tesciow. mala spala spokojnie ale ja jakos cos nie moglam spokojnie siedziec i co chwile zerkalam na nia i slusznie bo nagle na spiaca tak zaczela wymiotowac ze szok
w zyciu tak szybko nie bieglam
strasznie wymiotowala. Wystraszymal si ena maxa. Przebralismy ja i zasnela, tesciowa powiedziala zebym jeszcze nie karmila jej cycem bo moze jej zaszkodzic
zebym dopoila woda z glukoza jak bedzie chciala jesc bo moze sie odwodnic. Nie posluchalam jej i w jak dojechalismy do domu sciagnelam pokarm i wylalam a mala nakarmilam z cyca
naszczescie nie dostala kolki, spala spokojnie,uffffffffffffffff
ale tyle stresu sie najadlam
ile jedzienie sie utrzymuje w pokarmie??moze ktos wie
tak na przyszlosc fajnie by bylo wiedziec
a jak u was z jedzieniem?dieta czy dokarmianie sztucznym??
Lilka no to sie wam udały prezenty:-) super:-) mężuś sie cieszy z samochodziku pewnie
Kathe no to przeżyłaś swoje ale dobrze że to tylko na strachu sie skończyło:-)
Wisienka to co dostałaś?????;-)
Mirka odpoczywaj odpoczywaj:-) udanych chrzcin życzę:-)i

jeszcze nigdy nie dsotalam takich drogich prezentow, rok temu np, dostalam tylko kapcie za 12 zl i perfumy
:-) 
i stwierdzilam ze juz wiecej nie dam, nie moge patrzec jak maly sie meczy