reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

reklama
Na czas Świąt Bożego Narodzenia:
szczęścia, zdrowia, powodzenia i niech się spełni co sobie życzycie,
by Wam miodem upływało życie,
każdy dzień pełen pociech i uroku zszedł tak pomyślnie w nadchodzącym roku.

zyczy Lilka z rodziną
142.gif

Kochane Listopadóweczki. Trochę późno, ale za to szczerze.
Życzę Wam wszystkim dużo radości na każdy dzień, dużo miłości do tych, którzy są najbliżej Was, dużo zdrowia dla Was, Waszych bliskich i przede wszystkim dla Waszych pociech oraz błogosławieństwa od tego, którego narodziny właśnie świętujemy.
Jola z mężem i Tymkiem

Dzien dobry

hihi ale tu pustki, ale chociaz raz jestem pierwsza :-D :-D
jak tam dziewczyny, brzuchy pelne?

mi troche smutno, ze pada deszcz a nie snieg :-( ale tak to jest OK
sa to moje najfajniejsze swieta bo mam moje malenstwo i dostalam super prezent :-) :-)
a Wy co dostalyscie, pochwalcie sie ;-)

no kochane jak tam po wigili ........... u mnie w koncu troche spokoju
maly spi , moj maz ma kaca
a cala reszta rodzinki pojechala do kosciola
jutro mamy chrzciny zobaczymy jak maly zniesie zimna wode na glowke
caluje was mocno

czesc babule

no to nasze tez najlepsze swieta :-)
juz z naszymi dwiema gwiazdkami :-)
no a jesli chodzi o prezenty to najbogatsza gwiadka odkad jestesmy razem
od Mikolaja zazyczylam sobie wymiany garderoby i Mikolaj przyniosl mi super dwie bluzeczki i extra dresik :-) do tego zloty łancuszek :-) i odkryty wczesniej mega big kuferek an kosmetyki -teraz powiedzialam Mikolajowi ze musi mi ful kosmetykow pokupowac :-D:-D
Karol slawne auto dostal,no to zabawa na maxa
choc Mila sie auta juz zdazyla wystraszyc :sorry2:
no a wspolny prezent to kupilismy sobie Dvd bo nam dekoder padl i bysmy przez cale swieta bez tv byli:sorry2:
teraz za to ogladamy sobie filmy
i tak wczoraj obejrzelismy komedie WPADKA :-D polecam kto lubi komedie
fajny film :-)
dzisiaj chce obejrzec DIABEL UBIERA SIE U PRADY

pozatym nie ma jakiegos obzerania sie bo nie zrobilam tyle jedzenia bo potem musialabym napewno duzo wywalic do smieci :sorry2: my jakos tak nie umiemy sie obzerac na swieta

dziewczyny wiekszosc z was jutro chrzci swoje malenstwa
zycze udanej uroczystosci :-)

:-)hej dziewczyny

misia dzieki za przekazanie zyczen i dzieki za rade:tak:

u nas wigilia w sumie wporzadku duzo prezentow:tak: i mila atmosfera. Tylko z mala nienajlepiej bylo:-(postanowilam ja nanem nakarmic raz zeby zjesc chociaz kolacje wigilijna a niestety nie mialam odciagnietego pokarmu:zawstydzona/y: no wiec zjadlam ok 18 pierozki krokiety salatke grzybki mijami:-):-):-) ok19 mala dostala nana i wszystko sie zaczelo:-( odrazu go zwrocila ale nie chciala wiecej wiec nie robilam nastepnej porcji, sciagnelam pokarm do butelek zeby wylac zeby sie nastepny wytworzyl i ok20 dokarmilam z cyca i na 21 pojechalismy od moich rodzicow do tesciow. mala spala spokojnie ale ja jakos cos nie moglam spokojnie siedziec i co chwile zerkalam na nia i slusznie bo nagle na spiaca tak zaczela wymiotowac ze szok:szok: w zyciu tak szybko nie bieglam :-p strasznie wymiotowala. Wystraszymal si ena maxa. Przebralismy ja i zasnela, tesciowa powiedziala zebym jeszcze nie karmila jej cycem bo moze jej zaszkodzic:sorry2: zebym dopoila woda z glukoza jak bedzie chciala jesc bo moze sie odwodnic. Nie posluchalam jej i w jak dojechalismy do domu sciagnelam pokarm i wylalam a mala nakarmilam z cyca:tak:naszczescie nie dostala kolki, spala spokojnie,uffffffffffffffff:tak: ale tyle stresu sie najadlam:tak: ile jedzienie sie utrzymuje w pokarmie??moze ktos wie:sorry2:tak na przyszlosc fajnie by bylo wiedziec:tak: a jak u was z jedzieniem?dieta czy dokarmianie sztucznym??:-p

witajcie świątecznie:-)
jak tam objadanie mamciom idzie:-) mi bardzo dobrze...........hehe jedynie wczoraj po wigili nie dałam Kacperkowi cyca przez nocke za dużo było grochu kapusty itp innych pierdół:-) a tak to jem wszystko i narazie jest ok:-)
tzn. Kacperek zrobił sie strasznie krzykliwy w ciagu dnia..:-( na szczęscie w nocy śpi ... ale w dzień krzyczy i dzieje sie to od momentu (no 2 dni później) rozpoczęcia podawania mu mleczka NAN w czwartek skoczę do lekarki sama i zapytam na co zmienić to mleczko bo czuję że to po tym...:-(
a poza tym jes t kochany:-)

a co u was?....ja prezenty..ja dostałam wiele róznych prezencików ale najfajniejszy jak dla mnie to wypasione rękawiczki na narty Rossignol-ka:-) normalnie suuupppeeerrr tylko kiedy ja na narty pojade..buuuuuuuuuuuuuu

poza tym wigilia była u mnie i miała kuuupppeee sprzątania:-) ale za to bylo wesoło bo było więcej osób:-)

Lilka no to sie wam udały prezenty:-) super:-) mężuś sie cieszy z samochodziku pewnie:)
Kathe no to przeżyłaś swoje ale dobrze że to tylko na strachu sie skończyło:-)
Wisienka to co dostałaś?????;-)
Mirka odpoczywaj odpoczywaj:-) udanych chrzcin życzę:-)

idę na telewizorek:-)
buziaki

reklama
Lilka no to sie wam udały prezenty:-) super:-) mężuś sie cieszy z samochodziku pewnie:)
Kathe no to przeżyłaś swoje ale dobrze że to tylko na strachu sie skończyło:-)
Wisienka to co dostałaś?????;-)
Mirka odpoczywaj odpoczywaj:-) udanych chrzcin życzę:-)i

Sabina tez bym poszla na narty, chociaz nie umiem jezdzic :-p

a dostalam zegarek Dolce &Gabbana (juz od ponad roku o nim marzylam ) 2 CD, miska takiego ok 50 cm :-) i dzisiaj jeszcze zamowil mi rower gorski przez neta, normalnie jestem w szoku :szok: :szok: jeszcze nigdy nie dsotalam takich drogich prezentow, rok temu np, dostalam tylko kapcie za 12 zl i perfumy

Jak juz wczesnije pisalam byly to moje najbardziej wypasione swieta :tak: :-) :-D

Mirka i innym mamusiom wyprawiajacym chrzciny zycze powodzenia, oby wszystko poszlo jak nalezy ;-)

Kathe ja mam te same jazdy jak dam mojemu mleko :-( od ojca niechce butli, odemnie jakos zjedl, 2 razy w dlugich odstepach czasu probowalam nakarmic i 2 razy skonczylo sie wymiotami :-( :dry: i stwierdzilam ze juz wiecej nie dam, nie moge patrzec jak maly sie meczy :baffled:

Do góry