• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej hej.
Matti dziekuje za zyczonka.
Zjadl marcheweczke za Wasze zdrowie.
Przyszlam sie znowu pozegac...ehhhzyp
Rezygnujemy z tego neta.Jest zbyt wolny.Jutro go oddajemy.
Bedziemy testowac innych operatorow.Mam nadzieje ze szybko sie pojawie,w najgorszym przypadku za 6 tygodni.

Wszystkim kochanym dzieciaczkom zycze duuuuzooo zdrowka.
Wam cierpiwosci,milosci i wszystkiego co sie da.Jestescie wspanialymi mamusiami.

P.S Matt dzis wcinal marcheweczke,zrobil piekna kupke po tym i brzusio wporzadku.Na jutro ma Pudding Rice (pudin ryzowy).
Pieknie trzyma glowke lezac na brzuszku i wogole super chlopak z niego.
Bede tesknila i mam nadzieje szybciej spotkac sie z Wami.
Caluski kochane.DO poczytania:-(
Ehhhh cholera jasna'!!!!
Dlaczego znowu musze sie rozstac z Wami
?????

Jagoda zdrówko:-D:-D:-D

Hej hej.
Matti dziekuje za zyczonka.
Zjadl marcheweczke za Wasze zdrowie.
Przyszlam sie znowu pozegac...ehhhzyp
Rezygnujemy z tego neta.Jest zbyt wolny.Jutro go oddajemy.
Bedziemy testowac innych operatorow.Mam nadzieje ze szybko sie pojawie,w najgorszym przypadku za 6 tygodni.

Wszystkim kochanym dzieciaczkom zycze duuuuzooo zdrowka.
Wam cierpiwosci,milosci i wszystkiego co sie da.Jestescie wspanialymi mamusiami.

P.S Matt dzis wcinal marcheweczke,zrobil piekna kupke po tym i brzusio wporzadku.Na jutro ma Pudding Rice (pudin ryzowy).
Pieknie trzyma glowke lezac na brzuszku i wogole super chlopak z niego.
Bede tesknila i mam nadzieje szybciej spotkac sie z Wami.
Caluski kochane.DO poczytania:-(
Ehhhh cholera jasna'!!!!
Dlaczego znowu musze sie rozstac z Wami
?????

Anineczka bedziemy tęskniły,wracaj do nas szybciuteńko z mega szybkim łączem:-D:-D:-D:-D

Kathe u nas jednym z powodów było złe ułorzenie w brzuszku chłopaków a ponadto na asymetrie i napiecie ma wpływ wiele czyników....u nas to tez to ze obaj sa wczesniakami

Dzien dobry:-):-)

Anineczko, bedziemy tesknic:-(:-(
wracaj szybciutko:tak::tak::tak::tak:

Women, extra ta hustawka:-D (choc najbardziej chyba jest przydatna dla takiego maluszka tuz po urodzeniu, bo teraz to juz mozna zajac czyms brzdaca, ale wczesniej to by sie moooocno przydala) - a ile kosztuje, bo nie znalazlam ceny...:sorry2:

Jagoda, my chyba zdecydujemy sie na fishera, jest zdecydowanie tanszy, a cieszy sie super opinia mam:-):-)
Mam pytanko, pisalas o winku - ze skusilas sie na pol lampki, a jak to dziala na Blaneczkę, bo za mna chodzi winko, czy jakis drink... (juz rok nie delektowalam sie alkoholem...) ale boje sie o Oskarka...

Pati, fajnie tak sie w pelni zrelaksowac, pozazdroscic... ja przez cyca jestem ciagle w zasiegu synka:laugh2::laugh2:

Aluska, biedna Twoja kruszynka, ale zobaczycie przy nastepnej wizycie bedzie oki.

U nas ostatnie dwie noce byly miodzio:-):-):-) Kapiel, amciu i k.21-22 sen... i amciu dopiero 7-8 rano... i to my budzilismy naszego Skawerczka na cycka, bo on jeszcze spatunial:-):tak::-)

teraz ucina sobie drzemke, a po 12-tej wybieramy sie na spacerek - cala trojka:tak::tak::tak:

A... i zapomnialam sie pochwalic, nasz synus juz spi w duzym lozeczku, bo wczesniej spal w kolysce z Ikei, ale juz ostatnio lapki wychodzily mu miedzy szczebelkami, wiec przenieslismy jego spanko do jego juz prawdziwego lozeczka:-):-) (moze stad te pieknie przespane noce)
A z lozeczka/kolyski Ikei - a zakupilsmy 2 szt (jedna do sypialni naszej, a druga na dol - do salonu) - mezus zrobil jedno lozeczko - sprytnie je polaczyl (zdjal plozy od kolyski) i zrobil sie a'la kwadrat, i Oskarus ma takie dzienne lozeczko w ktorym jest teraz duuuzo miejsca, jest kazruzelka, miski i w nim sie bawi i spatunia w dzien:-):-)

reklama
helo

ja tylko na momencik poczytac co u was
Mila oglada bajeczke,Hania siedzi ze mna a mezulek odwiozl mamusie na lotnisko :happy:
teraz czekam na niego :happy:

dziwnie mi....niby sie ciesze a z drugiej strony przez 3tyg.przyzwyczailam sie do danej sytuacji...:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry