Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Lilka kochana jesteś dzięki za odpowiedź na temat krzesełka. Kurcze sporo jest tych firm i jedyne co to różnią się cenami. Szkoda że Kacper nie może sam powiedzieć który mu się najbardziej podobato ten bym kupiła
misia_q a na tym basenie jest pływanie z niemowlętami tak od 3 miesięcy?? Na stronie nic na ten temat nie piszą a i jesli wiesz to jakie są ceny.

wiecie co bylam dzis na tym masazu w klinice i sie przerazilam jak rodzice sa nieodpowiedzialni, byla dzis dziewczynka 2 lata, 2 miesiace i 2 tyg. z dziadkami ktorzy ja przyprowadzili bo mala jeszcze chodzic nie umieprzesuwala sie po podlodze podpierajac jedna reka i dopiero dzis zaniepokojeni dziadkowie ja przyprowadzili o porade, a rodzice
pracuja i nie maja czasu.....
mi sie to w glowie nie miesci jak mozna tak dziecko zaniedbac![]()

Pusia testuje sie w sobote
ale coraz bardziej sie boje....przed chwila na forum znalazlam mame co ma dzieci w wieku 17,16,15 latnormalnie kobita ladna orke miala...
no to z niecierpliwością czekamy na wynik testu 
powiedzcie mi... ktore z Was juz wrocily do pracy?? Ale nie takiej w domu tylko normalnie zostawia maluszka na 8h komus i pracuje?? Chyba bede miala wyzuty sumienia... od 1rwszego marca ide do pracy..... boje sie troche choc tesknie za praca....

no to czekam na informacje o baseniez nadrabianka:
właśnie piszę do gościówy z tej szkółki i podam info na forum
dżizas!!!
jeny Lilkano to z niecierpliwością czekamy na wynik testu
o kurde, współczuję... ja bym nie mogła nikomu zostawić Igorka na tyle czasu
jakie to wszystko jest beznadziejne...![]()