Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja podaruję mojemu czekoladki z moim nadrukiem:
CZEKOLADKI Z TWOIM ZDJĘCIEM *WALENTYNKI 18,99 zł (309712991) - Aukcje internetowe Allegro
hehe a ja nic, tylko zaproszenia przyjmuje na NK![]()
Ja kupiłam swojemu taką poduszkę ze swoim i ingusi zdjęciem
PODUSZKA Z TWOIM ZDJECIEM - PREZENT NA WALENTYNKI (307520567) - Aukcje internetowe Allegro
tak jak to Pusia stwierdził musi wystarczyć prezent w postaci żony 
za rok się coś wymyśli ....

Tez zaliczam sie do szczesliwych posiadaczek zmywarkiSuper sprawa. Teraz nie wyobrażam soie życia bez zmywary. T był pierwszy zakup do naszego mieszkania jak tylko je kupiiśmy;-):-) Nie ieliśmy specjalnie mebli nawet, ale zmywarka już stała;-):-)
U nas dzień zleciał calkiem przyjemnie:-) Byłyśmy w biurze podróży i wykupiłyśmy wycieczkę na Krete. Kurcze lecimy dopiero we wrześniu a ja już się doczekać nie mogę:-) A później był lasek z pieskami i znajomą:-) a teraz sobie odpoczywamy;-)

:-)

już część rzeczy kupiona:-)Kreciku.......:-)
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
duzo milosci,cierpliwosci,usmiech na twarzy kazdego dnia,zdrowka i czego sobie zyczysz by sie spelnilo:-):-):-):-):-):-):-):-)
dziewczyny co kupujecie swoim mężom, chłopakom na walentynki ...ja nie mam żadnego pomysłu (najlepiej coś nie za drogiego)

w czwartek idziemy do lekarza na szczepienie więc przy okazji wezmę od niego skierowanie do neurologa,
Lilka opieki medycznej tylko pozazdrościću mnie wizyta ze szczepieniem i ogólnym pomiarem trwa maksymalnie z 20 minut jak nie mniej
![]()
.
.Misia, super pomysl z tymi czekoladkami:-) ale juz dlamnie za pozno by doszlo...![]()

Ja kupiłam swojemu taką poduszkę ze swoim i ingusi zdjęciem
PODUSZKA Z TWOIM ZDJECIEM - PREZENT NA WALENTYNKI (307520567) - Aukcje internetowe Allegro
nauczyła się mówić: "a buuuuu, a guuuu" i ciągle powtarza-uwielbiam to...a jaką przy tym robi mądrą mine