sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień dobry...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

czy ty szczepiłas szczepionka 5w1 bo jesli normalna refundowana to popros neurologa aby dał ci zaswiadczenie ze szczepionka ma byc aceluralna...bo ona jest bezpieczniejsza dla takich jak nasze dzieciaki z problemamiDzień dobry w niedzielny poranek!dziewczyny pomocy co ja moge brac na bolace gardlo i ogolne przeziebienie??:-(do tego mala mi cos pokasluje chyba ja zarazilam:-(
Beatko witaj:-)
Dzięki Kunda:-)
Witaj Larvuniu my już dawno po "porannej" kupie młodejwidze ze nie tylko ja juz nie spie
czesc beata34, kunda :-)

dziewczyny pomocy co ja moge brac na bolace gardlo i ogolne przeziebienie??:-(do tego mala mi cos pokasluje chyba ja zarazilam:-(
, do tego witaminki i herbatka Herbapolu ZLOCISTA (na przeziebienie) - z lipą i czarnym bzem
. Zycze zdrowka