Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
larvunia one otwierają się powoli jak znajdę trochę więcej czasu to wkleję je już normalnie zdjęcia robiłam 30 min przed wizytą u gina więc na szybkiego wklejałam tylko linki bo nie miałam czasu na zmiejszanie
a o wątek zamknięty ... na poprzedniej stronie wkleiłam link ;-)
Co Wy tak zarloki o jedzeniu;-)??
Przyznam szczerze, ze ja tez coraz czesciej przy lodowce stoje
bira
odnosnie tego Quinny to ja mowilam o moim modelu Freestyle, sklada sie srednio...przypuszczam , ze Speedy lepiej , ale moze sprawdz.My mamy kombi i caly bagaznik zawalony, na upartego mozna kola zdjac i rozlozyc na czesci pierwsze. Ale cala reszta jest bez zarzutu jak dla mnie.
Hej Dziewczyny:-)
Nie wyobrażam sobie co nas czeka w lipcu, sierpniu jak tu taki upał w maju
Muszę Wam sie czyms pochwalićWczoraj wieczorem dostałam pare kopniaczków od mojego Maleństwa,ale to już nie były jakies tam motylki Wydawało mi sie to niemożliwe bo przeciez to dopiero 16 tydz. Dzisiaj byłam u gin. no i mówie jej o tym. ona przyłożyła tą taką słuchaweczkę do mojego brzuszka, znalazła dzieciaczka, wyczuła serducho i w tym momencie dostała kopniaka w słuchawkę! i zdziwiła sie. To na pewno będzie facet, bo jak już teraz tak rozrabia i szaleje. szok
jagoda zazdroszcze.... :-)
Ja juz sie doczekac nie moge kopniakow! Czekam i czekam..... dzis wogole motylkow nawet nie czulam. Od poniedzialku 15 tydzien mi leci.
Czuje za to, ze tyje... z dnia na dzien bardziej. Mezus mowi, ze brzusio mi rosnie w oczach
Mnie gin. ostrzegała zeby nie przesadzać z jedzeniem i ograniczyć słodycze, bo nie za zdrowo jest przytyc. Ale jak tu ograniczać jak teraz tak się chce Mi wczoraj zaczęły sie te kopniaczki i dzisiaj też były:-) a nie mogłam sie juz ich doczekać. Lavruniu jeszcze troszke i beda
wlasnie... tyle pysznosci wokolo i jak tu nie jesc.,,,
Kupilam sobie 4 lody bajki, bo codziennie jem jednego, uwielbiam lody teraz w ciazy Jedyna rzecz ze slodyczy po ktorych mnie nie mdli No i wlasnie zjadlam przedchwila 4tego ... mial byc jeden na kazdy dzien .