Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
widzisz wysłałam Wam trochę promyczków:-);-)
ale ja tez jak przeczytałam to az ciarki po mnie przeszły...
odpukać narazie kapik nie jadł zadnych leków ale kurde wolę wiedzieć takie rzeczy bo to fakt z lekarzami nigdy nie wiadomo
Sabinka, pewnie to możliwe, ale na szczęście Indze nie przepisali jak do tej pory nic takiego. Zreszta ja zawsze czytam ulotki:-)
U nas też dzisiaj pięka pogoda. Poczekam aż Inek się obudzi i zabieram zaraz całe towarzystwo na spacerek:-) Obiadek ugotowałam sobe wczoraj, mieszkanko tylko odkurzę i umyję podłogi i mam wolne na dzisiaj:-)
twoj w pracy a moj jeszcze w wyrku chasia..... wczoraj gral na necie do 3 rano... hmmm to juz bedzie siostrzyczka dla Kapika?? kurde ale ladnie na dworku sie robi..... na bank dzis ide na spacerek
Bira a ja mam okna do mycia..buuuuuuuuuuuu, widzicie wszsytkim promyczki wysłałam:-) hehe Larvunia kurde do 3 rano! zwariował:-) hehhe, a jak sobie leży w łóżeczku to byś się nim zajęła;-) hgehe