sugarspunsister
matka polka superstar
kajunia anineczka
sto lat dziewczyny
wszystkiego co najpiekniejsze
sto lat dziewczyny
wszystkiego co najpiekniejsze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

gdzie on teraz qzwa widzi slonce??

niestety mam zastoj finansowy:-(
i to taka jakiej w zyciu nie miala, nie wiem co sie stalo ale plakala przez ok godzine tak ze tracila oddech
moze to przez to ze nie moze od 3 dni zrobic kupki, zapodac jej ten czopek glicerynowy???
moj do tej pory od rana 2 zrobil :-):-)
:-)No w koncu mam bombowe krzeslono pięknie Anineczka wreszcie!:-) Twój kręgosłup będzie zdrowy;-) hehehe
jak urodzinki obchodzisz??;-) meżuś cos szykuje specjalnego;-)
Dziekuje Kajuniuanineczko
Z okazji Twego święta życzę Ci,
kolejnych dni,
miesięcy i lat pełnych miłości i radości,
ciągłego uśmiechu na twarzy
jak również tego, żebyś potrafiła się cieszyć z życia
w każdym jego momencie.
Wszystko co piękne i upragnione,
nich będzie w Twym sercu spełnione
P.S. Pamiętam zeszłoroczne urodziny ... w tym dniu wyszła mi pozytywna beta hcg 166,4
Ja bym podala czopka.Uzywalam ich jak Mateuszek mial miesiac i wcale sie od nich nie uzaleznil a naprawde pomagaja.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KAJUNI I ANINECZKI
A wczoraj mala miala...KOLKEod rehabilitacji.i to taka jakiej w zyciu nie miala, nie wiem co sie stalo ale plakala przez ok godzine tak ze tracila oddech
moze to przez to ze nie moze od 3 dni zrobic kupki, zapodac jej ten czopek glicerynowy???

, jest super,ale...
a co do asymetrii to pani neurolog powiedziała że to jest asymetria fizjologiczna (przez to że była w brzusiu trochę ją ciasnota pokrzywiła
) często występuję u dzieci i trwa do 3 miesiąca życia i powinna samoistnie ustąpić ale Amanda ma już trochę ponad 3 to kazał mi się zgłosić za dwa miesiące znowu na badanie 
Czy któraś z Was była z dzidzią na takim usg ?
ale lepiej dmuchać na zimne :-)