Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, z zabawek w sumie tylko ta mata i zestaw gimnast chicco, no i puzzle piankowe na podloge - no a Oskarus mial swoja kase z chrzcin, wiec teoretycznie to on szalal z zakupami

no to masz normalnego pediatre !!! bez panikiWitam Mamcie
Już zdaję relację.....z wizyty u lekarza....
....Pani doktor po zbadaniu ogólnym Amandy stwierdziła że to jeszcze za wcześnie żeby określić czy to na policzkach jest skazą białkową więc na razie kazała mi wyeliminować nabiał i za parę dni zacząć go pomału wprowadzać do jadłospisu ale cały czas Amandę obserwując.....i spisywać wszystko co jem bo być może co innego w moim menu powoduję alergię....![]()
hej dziewczyny zalatana jestem odpisze wieczorkiem, mam tylko pytanko ile placilyscie za chrzest??;-)
Liluś poprawy nastroju i samopoczucia Ci życzęwitajcie
mam dzis masakryczny nastroj i samopoczucie wiec tylko napisze ze Hania byla dzis na drugim szczepieniu,wazy 7190g i ma 65cm
miala badane odruchy itd. i jak to pani powiedziala ''zdrowa,bystra,silna dziewczynka''
dziekuje kochane za pamiec i zyczenia dla Hanusi i ja rowniez zycze cudownego kolejnego miesiaca zycia Marcelkowi i Blanusi :-)
papatki
... Hania wymiary ma super
U mnie ksiądz powiedział co łaska.....hej dziewczyny zalatana jestem odpisze wieczorkiem, mam tylko pytanko ile placilyscie za chrzest??;-)
....

Lilka dbaj o siebiewitajcie
mam dzis masakryczny nastroj i samopoczucie wiec tylko napisze ze Hania byla dzis na drugim szczepieniu,wazy 7190g i ma 65cm
miala badane odruchy itd. i jak to pani powiedziala ''zdrowa,bystra,silna dziewczynka''
dziekuje kochane za pamiec i zyczenia dla Hanusi i ja rowniez zycze cudownego kolejnego miesiaca zycia Marcelkowi i Blanusi :-)
papatki
a Hanulka ładnie już ważyBeatko, zdaj relacje z zakupow:-):-)
My kupilismy fotelik Chicco Key 1 xplus(przyjdzie w ciagu 10 dni), z usa zamowilismy krzeselko FP rainforest + nocnik ze spluczka z FP (bedzie do 6 tyg...), poza tym kupilismy mate 1m x 1,5m (ta co ma Lilka i Karina), puzzle piankowe na podloge i zestaw gimnastyczny Chicco... takze poszalelismy![]()
no i wlasnie kupilam na allegro kurteczke NEXTa Oskarkowi;-);-);-)
szerzej na wlasciwym watku![]()
i już podarowaliśmy sobie jak bedę już sama a Michał w przedszkolu to pojadę sobie na spokojnie
hej dziewczyny zalatana jestem odpisze wieczorkiem, mam tylko pytanko ile placilyscie za chrzest??;-)
Także księżulka sikają w marmurowe pisuary

Witam Mamcie
Już zdaję relację.....z wizyty u lekarza....
....Pani doktor po zbadaniu ogólnym Amandy stwierdziła że to jeszcze za wcześnie żeby określić czy to na policzkach jest skazą białkową więc na razie kazała mi wyeliminować nabiał i za parę dni zacząć go pomału wprowadzać do jadłospisu ale cały czas Amandę obserwując.....i spisywać wszystko co jem bo być może co innego w moim menu powoduję alergię....![]()
Wisienka, ja zamawilam na naszym polskim allegro, ale od osoby sprzedajacej z USA - stad taki termin oczekiwania... no i to tyle...

bedzie za 2-3 dni :-):-)
acha, a moglabys podac linka ???