reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
...u nas juz po obiadku... dzis byl isccie wiosenny...
mlode ziemniaczki z koperkiem, kalafiorek smazony w ciescie, salatka ze szczypiorku, ogorkow i pomidorka i kefir...

kupilam dzis czeresnie... pychaaaaa!!! i oczywiscie truskawy:-D

reklama
heeeeeeej kangurki :-D

wlasnie co wrocilam z poznania... mialam zjazd regionu....
ale masakrycznie sie jezdzi po tym poznaniu :dry:
wole jezdzic po swoim gorzowie :-D

lilka rozmowa dzis byla o Twoim Wolszytnie u mnie w firmie :tak:
kolezanka ma tam zaczac jezdzic, bo macie tam jakas siec sklepow:-D
ktora warto zaczac "nawiedzac" :-D:-D:-D

wiecie co... moj mezus wyjezdza dzis w nocy na 3 dni :baffled:
znamy sie ponad 7 lat...ehmmm w wakacje minie 8 i na dluzej niz 1 dzien
sie nie rozstajemy... a dzis wyjezdza mi na 3 dni :baffled: ja niechce !!!:dry:

Larvunia a o jaki sklep chodzi?
wal smialo jestem ciekawa :-)
szkoda ze twoja kolezanka a nie ty ;-)

ale jestem ozarta jak swinka....obiad pierwsza klasa :cool2: normalnie pekam
ze tez człek wie ze nie mozna tak sie obzerac no ale nie mogłam sie pochamowac :-p

lilka nie wiem czy dobrze napisze, bo ja tylko przysluchiwalam sie rozmowie i napisze ze sluchu "intergramy" czy cos takiego :-) kolezanka z gniezna tam ma jechac :tak:

..ide laski sie na troszke polozyc... buziole sle :****

wiecie co... moj mezus wyjezdza dzis w nocy na 3 dni :baffled:
znamy sie ponad 7 lat...ehmmm w wakacje minie 8 i na dluzej niz 1 dzien
sie nie rozstajemy... a dzis wyjezdza mi na 3 dni :baffled: ja niechce !!!:dry:

Larvuniu... ja z moim mezulkiem jestesmy ok. 6,5 roku... leci 7-my:-) ...i tez zawsze razem... nie wyobrazam sobie jak moglibysmy byc oddzielnie jakis czas... brrrr!!!!

takze doskonale Cie rozumiem:-) pociesz sie, ze to tylko 3 dni... w koncu duuuuuzo rodzin musi czesto sie rozdzielac dla pracy... dla kasy... i to znacznie dluzej niz 3 dni...

lilka nie wiem czy dobrze napisze, bo ja tylko przysluchiwalam sie rozmowie i napisze ze sluchu "intergramy" czy cos takiego :-) kolezanka z gniezna tam ma jechac :tak:

..ide laski sie na troszke polozyc... buziole sle :****

aaaaa to jzu wiem
Inter-Kram :-)
u nas jest siec tych sklepow w Wolsztynie i okolicy
no i jeden market jest na moim soiedlu :-)
ech szkoda ze nie ty...;-)

Larvuniu a ty sie smucisz a ja sie ciesze bo moje kochanie dzis o 15 wyjechało
jedzie do Szwecji,skad promem przyplynie do Swinoujscia
niestety podroz dłuuga
bedzie w Swinoujciu jutro o 20.30 :-(
czyli zanim dojedzie do mnei to bedzie juz baaardzo pozna noc lub nad ranem w niedziele
buuuu
ale i tak serce mi bije ze wreszcie go zobacze :-)

takze doskonale Cie rozumiem:-) pociesz sie, ze to tylko 3 dni... w koncu duuuuuzo rodzin musi czesto sie rozdzielac dla pracy... dla kasy... i to znacznie dluzej niz 3 dni...

dziewczyny mój mąż od początku małżeństwa - a w lipcu miną 2 lata wyjeżdża zawsze w delegację :-( np. teraz wyjechał 21.05 a wróci 6.06. a ja już usycham z tęsknoty :zawstydzona/y:

muszę Wam powiedzieć, że dzisiaj się ważyłam :zawstydzona/y: no i ważę 66 kg :szok::szok::szok: na początku ciąży ważyłam 54,5 kg czyli od początku ciąży jestem na + 11,5 kg :szok::szok::szok: wow ciążę zakończę chyba + 30 kg :-D:-p:-D

a tak wogóle dzisiaj maluchy mnie kopią, że nie mam chwili wytchnienia :-) odkryłam brzuch to co chwilę ruszał się w innym miejscu :eek: chyba gin nie będzie miał problemu z rozpoznaniem płci :-D

humorek mi dziś dopisuje :-D

a tak wogóle dzisiaj maluchy mnie kopią, że nie mam chwili wytchnienia :-) odkryłam brzuch to co chwilę ruszał się w innym miejscu :eek: chyba gin nie będzie miał problemu z rozpoznaniem płci :-D

Kajunia
a ja ciagle czekam na kopniaka... i nici... och... czasem czuje takie "przeplywanie..." "motylki" ...ale kopniak to kopniak:-D

ja zaczynlam ciaze z waga ok. 68 kg, a teraz waze 69kg...

Kajunia
a ja ciagle czekam na kopniaka... i nici... och... czasem czuje takie "przeplywanie..." "motylki" ...ale kopniak to kopniak:-D

ja zaczynlam ciaze z waga ok. 68 kg, a teraz waze 69kg...

anulka może ja czuję szybciej kopniaczki, bo zawsze tam są DWA maluchy :-) nie przejmuj się już niedługo Twój synek zacznie Cię kopać :-D

a Twoja waga ... hmmm laska z Ciebie i tyle :-p

reklama
Kajuniu...
wolalabym wazyc 55kg...:-D ...ale coz...:-)
zawsze smialam sie,ze gdybym miala mniejszy biust to pewnie byloby ladnych kilka kilogramow mniej... a mam miseczke E:eek:

a co do kopniakow to czytalam, ze czesto pierwsze pojawiaja sie k. 20 t.c. u mnie dzis zaczal sie 18 t.c. ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry