reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czesc dziewczyny co tak cicho?? :) Jeszcze spicie?? :)
Dzieki bardzo za dostep do galerii, macie sliczne dzieciaczki :)

Sugar, gratuluje corki :)
Mam problem z imionami, 2 lipca dowiem sie moze jaka jest plec malenstwa, wiec bedzie latwiej :)

reklama
Anitt ciezko sie dostac na BB
ja rano napisałam posta i jak chciałam wysłac to strona z gasła i nie mogłam wejsc na nowo :baffled:

laseczki dzis robie na obiad sos koperkowy z kalafiorem i jajkiem
wzieło mnie :-)

witam :-)

sugar GRATULUJĘ córci :tak::-):tak:

w takim razie mam nadzieję, że i ja we wtorek dowiem się co noszę pod serduszkiem :tak: w końcu to 18tc :-D

Lilka cycuś cud, miód :-D dlatego ja truskawek nie jem :-p dzisiaj przeżuciłam się na morelę i brzoskwinię no i arbuz :-)

znajac moje szczescie to znowu w 27 tc sie dowiem co nosze pod serduszkiem :baffled:

Kajunia ja mam jeszcze 3 kg truskawek w lodowce
a to uczulenie to sie zastanawiam czy od nich bo tyle ich jadłam i nic mi nie było,a teraz jem tez inne sezonowe owoce i warzywa i kto wie od czego to...:baffled:

Cześc wszystkim:-)

Sugar, gratuluję córeczki:-) Ja będę wiedzieć co się urodzi dopiero 29 (chyba) czerwca:-) Już się doczekać nie mogę;-)

Kajunia ja mam jeszcze 3 kg truskawek w lodowce
a to uczulenie to sie zastanawiam czy od nich bo tyle ich jadłam i nic mi nie było,a teraz jem tez inne sezonowe owoce i warzywa i kto wie od czego to...:baffled:

Ale toksyny się odkładają i może w koncu był ich nadmiar i nas obsypało... Na szczęście dzisiaj jestem bardziej podobna do ludzi:-) Cholerstwo mi złazi wreszcie:-)

hej
sugar
gratuluje dziewczynki:-)

My chyba nie bedziemy chcieli wiedziec co nam sie urodzi:-) chociaz mialam na poczatku ochote;-) ciekawe czy wytrzymamy?;-)
Z Victoria do konca nie wiedzielismy:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry