reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Larvunia to twoj nei długo wyjezdza.....ech wspolczuje ci..... trzymaj sie dzielnie
jestesmy z toba!!! :elvis::elvis::elvis:

Milena w samochodzie jest spokojna pfu pfu
jak sie znudzi patrzeniem to zasypia i spi takze licze ze jakooos damy rade bo musimy :happy:

reklama
hej

ale mam nerwa
zoladek mam taki skurczony ze nie wiem czy cos zjem :baffled:
nerw mega nerw...
Karlos od 3 w nocy jest w drodze
jeszcze nic nie napisał a ja tu szaleje :-(
:baffled:
miłej soboty.......

hej dziewczyny

moj mezus o 9.00 mnie obudzil telefonem ze niedawno dojechal....
ehm... 3 dni :-(

lilka odezwal sie twoj kochany?? nie denerwuj sie... zlosc pieknosci szkodzi i malenstwu tez :tak:

ehm.. tatko juz do mnie tez dzwonil, ze wlasnie jada z mama na dzialke... tez za jakaos godzinke pojade do nich....
milego dnia dziewczyny ;-)

No teraz jak i ja mam dostep to was tak malutko!!!

Lilka dawaj znac co z Carlosem!!! My tez sie martwimy (mam nadzieje ze niepotrzebnie)

Boziu ale mi ta ciaza szybko mija, szkoda tylko ze nie mam zadnych objawow oprocz rosnacego brzucha!!!
Kajuniu 5 miesiac-gratulacje!!!

reklama
dziewczyny wrocilam :happy:
jednak z moja matka nie da sie wytrzymac dluzej niz 2 h... ale i tak dlugo dalam rade, bo od ok 12.00 siedzialam z nia na dzialce. Tatko na szczescie lagodzil wieksze uwagi matki :tak: Mialam siedziec do wieczorka, ale juz dosc!:tak: Ja nie wiem jak moj tatko moze z nia tak calymi dniami przesiadywac ;-)

lilka a u ciebie jak ? mezus dawal znaki? chyba juz przyjechal co?? :confused:

kajunia juz 5 miesiac?? ehm... ale ten czas leci...5 miesiac okresla sie w jakim tyg jak sie jest?? u mnie od poniedzialku zacznie sie 17 tydz.

krecik pozdrawiam :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry