reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Pusia no ja Ci nie pomoge.
Mam kilka na cyckach ale eeeee tam.
Wyglądam z nimi bardziej doświadczona. :laugh2::laugh2:

achhh gdybym ja miała tylko kilka na cyckach to też by mi to nie przeszkadzało ale ja mam na udach na pośladkach i z pośladków lekko na plecy zachodzi (na wysokości bioder) Na brzuchu mam 4 sztuki i one są właśnie takie fioletowe wyszły na sam koniec ciąży (a już myślałam że na brzuchu nic nie wyjdzie. Na piersiach są najmniej widoczne :baffled: ciężkie życie :crazy::no:;-)

reklama
to może jeszcze raz napiszę bo widzę, że nie tylko ty karina masz problemy więc tak
1. prosze wejdź na linka
HiPP Baby Club from Hipp Organic Baby Foods - babyclub, pregnancy advice, Hipp baby offers, chat and diary, baby blog, gallery
2. zobaczysz:
Unique ID Number - tu wpisz 6815
Email Address:
Baby's name:
to w Unique ID number wpisz 6815
3. następnie SEARCH
4. VOTE NOW - i to wszystko :-):-)

karina
super że podpisali umowe i że jesteś zadowolona :-):-) zobaczysz, że interes wypali i bedzie przynosić dużo zysków, bo nikt tak nie rozumie młodych mam jak sama młoda mama, faceci nie maja o tym pojęcia.

troche magiel, ale mam nadzieje że wiesz o co mi chodzi

mój danny ma straszny ból w kostce, noga mu troche spuchła :szok::szok:

Ok Wisienka zaglosowalam ale pierdola jestem ja vote wpisywalam na samym poczatku przy logowaniu sie:baffled:

Małe diable przeszło dziś samą siebie :crazy: cały dzień marudziła i nie chciała się wcale zdrzemnąć :szok::szok::-( nawet na 10 minut oczu nie zmrużyła:no::szok::szok:
jestem wyrodną matką bo mam jej już dosyć:crazy: ale moja cierpliwość się już skończyła:no:
jak można wstać o 4.00 rano i nawet 5 minut się w ciągu dnia nie przespać :szok: masakra:szok::szok::growl::growl: nawiedzona jak czy co :dry:
szlak mnie zaraz przez nią niedługo trafi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

O kurcze Aluska wspolczuje Ci wiem jak to jest wykanczajace ale nic sie nie zrobi trzeba to przecierpiec:no:wiem ze marne pocieszenie jak jestes pewnie padnieta

mam pytanie
mały zaciska wargi i robi przy tym dziwne miny, nigdy tak nie robił i do tego jeszcze mróży oczy :szok::szok::szok: ale ani gorączki, wysypki ani nic nie ma i nie wiem co to, podejrzzewam żeby ale strasznie mnie wystraszył :-(:-(
Czy to normalnie, wasze ząbkujące dzieci też tak mają? :confused::confused:

Wiesz co Wisienka moj tez zaczal taka dziwna mine robic i najpierw przygladalam sie jemu czym moze byc spowodowane tym ale mysle ze poprostu to jest jakas kolejna rzecz ktora sie nauczyl a prz tej minie caly napina sie lacznie z piastkami-moze u Ciebie tez jest cos takiego skoro nie widzisz jakis innym niepokojacych objawow to mysle ze nic zlego sie nie dzieje:tak:

achhh gdybym ja miała tylko kilka na cyckach to też by mi to nie przeszkadzało ale ja mam na udach na pośladkach i z pośladków lekko na plecy zachodzi (na wysokości bioder) Na brzuchu mam 4 sztuki i one są właśnie takie fioletowe wyszły na sam koniec ciąży (a już myślałam że na brzuchu nic nie wyjdzie. Na piersiach są najmniej widoczne :baffled: ciężkie życie :crazy::no:;-)

Pusiu na cyckach to praktycznie nie mam ale brzuch,uda i tylek tak i to nie sa pijedyncze rozstepy:no:

Wlasnie przyjechalam z Koszalina i kupilam juz jedne regaly:tak:

Wisienko tez tak myślę moze nowa minka:tak:
Ja z rozstępami dałam sobie spokój na piersiach to tylko po pierwszej ciąży ale już ich prawie nie widać, na brzuchu żadnego na szczęście a biodra no cóż zbledną z czasem ale nie jest tak źle jak za pierwszym razem bo wtedy to 30 kg byłam do przodu:baffled:

pusia no on własnie tak wciąga warge, tylko nie wiem czemu tymi oczami tak mruży :baffled:

Może wciąga bo właśnie wyczaił że tak można a jak maluch się czegos uczepi to potrafi to robić cały czas . Wydaje mis ię że nie ma sie czym martwic po prostu testuje swoje ciało

Pusiu na cyckach to praktycznie nie mam ale brzuch,uda i tylek tak i to nie sa pijedyncze rozstepy:no:

Wlasnie przyjechalam z Koszalina i kupilam juz jedne regaly:tak:

oj na udach i tyłku to tez nie mam pojedynczych jestem poszatkowana :-D:-D:wściekła/y:

Gratuluje zakupionego regału :tak::tak:

Wisienko tez tak myślę moze nowa minka:tak:
Ja z rozstępami dałam sobie spokój na piersiach to tylko po pierwszej ciąży ale już ich prawie nie widać, na brzuchu żadnego na szczęście a biodra no cóż zbledną z czasem ale nie jest tak źle jak za pierwszym razem bo wtedy to 30 kg byłam do przodu:baffled:

no ja podczas ciąży z 49 kg zamieniłam sie w 74 kg więc sporo przytyłam ale nic mi nie zostało (sama woda i Maluch). A rozstępy to pamiątka po synalku tak mnie rozciągnął ;-) ja jestem raczej drobnej postury a w ciąży brzuszek miałam niczego sobie więc co nieco mi sie ponaciągało tu i tam . jak będziemy mieli jakąś kasę to chyba zainwestują w intensywnie działający kremu Mustela na rozstępy i blizny i będę sie modlić żeby kasa całkiem na marne nie poszła :-D:-D.

Potworek na szczęście zasnął:tak:
aluska ....... moge cie tylko pocieszyc ze kiedys przyjdzie i czas na amanda ........ na pewno jak bedzie juz rozumiec ze np. trzeba isc rano do przedszkola albo szkoly to wtedy bedzie chcciala dlugo spac a tu kicha .............. ja wiem to jeszcze daleko ale kiedys to nastapi
Mirka dziękuję za pocieszenie:tak::tak::tak:
pewnie zleci to szybciej niż się spodziewamy:szok::confused:
Współczuje nocki ale na pewno to sie niedługo poprawi życzę dużo cierpliwości i wytrwałości :tak::tak:
Pusia dzięki za współczucie :tak:
cierpliwość i wytrwałość bardzo by mi się teraz przydały:confused:

aluska współczuje nocek, u nas pewnie by było poodbnie jakby spał sam w łóżeczku ale że ja jestem leniwa i kocham spać to śpi z nami i śpi pięknie całe nocki :-):-)
Wisienka jakby znowu razem z nami spała to też byśmy się nie wyspali bo było by nam za ciasno i nie wygodnie :baffled:z tego właśnie też powodu zaczęliśmy uczyć ją spania w łóżeczku:confused:
do Hanusi jakies cholerstwo sie przypaletalo :crazy:
boszzz normalnie nie pamietam co to znaczy chore dziecko....Mila jeden raz byla chora jak miala 10 miesiecy

Hania ma nosek zawalony
dzialam juz Nurofenem i Otrivinem do noska,dodatkowo wit.c w kropelkach dolozylam jej do mleczka i mam nadzieje ze moja apteczka podziala...
Liluś dużo zdrówka dla Hani:tak::tak: oby choróbsk szybko puściło:tak:
Dziewczyny dajecie swoim dzieciaczkom witaminki i probiotyk? Bo ja od miesiaca podaje witamink w kropelkach (D3 daje osobno, od 28 dnia zycia) a probiotyk daje od 10 dni, ponoc super sprawa (w koncu to zywe kultury bakterii)
ja daję witaminę d3- 2 kropelki dziennie:tak:
dzien dobry!!!
w sumie juz nie spie od 8 ale nie mialam weny na pisanie-sorrki, ze nie popisze juz ale mam dola i rycze od rana, oprocz tego wciagnelam tabliczke czekolady bo bylam glupia i myslalam, ze mi przejdzie.... tak wiec kochane mamuski milego dnia wam zycze i przy lepszym nastroju popisze jutro, wspolczuje noce i marudnych babli, ale bedzie dobrze...sama tez sie tak pocieszam...
asix tulę mocno :blink: jak się czujesz?
1501oc0.gif

Hej hej

U nas nocka nie najgorzej.
Młody do północy budził się dwa razy a koło 2 dał niezły koncert :wściekła/y:
Ale po nim już spał do rana.A co najlepsze pierwszy raz w życiu spał ze mną w łóżku :szok:
Na szczęście Antek już jest taki,że jak wstanie to się jeszcze sam pobawi i dlatego gniłam w łóżku do 9 :rofl2:
A teraz pije kawe mrożoną :laugh2:

Aluśka współczuje bo wiem co to za ból takie nocki.
Ale wiesz...po pewnym czasie zapomina się to co złe.Te nieprzespane nocki zacierają się i dają znać przy drugim dziecku.Wtedy człowiek myśli :" no nie znowu się nie wyśpie i na co mi to było" :laugh2::laugh2::laugh2:\
anineczko to mnie pocieszyłaś:baffled::laugh2:;-) to my pozostaniemy przy jednym:laugh2::laugh2::-p
Hejeczka kochane!

U mnie dzieci dostały antybiotyk od pediatry, zaraził się również mężul, tylko ja na stanowisku zwarta, zdrowa i gotowa. Widać że im dużo lepiej dzisiaj, noski im przepłukuję neomycyną i widać że katar się zmniejszył i jakby mniej zielony. .
Misia szybkiego powrotu do zdrowia Twoim chłopakom życzę:tak:
dziewczyny mam prośbę wejdzie na ten link i załosujcie :)))
Wisienka już zagłosowałam :tak::tak::tak:
a jak chciałam drugi raz to mi wyskoczyło że nie mogę dwa razy na to samo dziecko głosować:-(:confused:
Oskar ma goraczke...

na czolku termometr wskazuje 37 (tyle co zawsze, wszyscy wedlug niego mamy na czole 36,8-37), a na brzuszku, pod paszka 38,6-39... nie wiem co sie dzieje... czyzby od zabkow??
Zadnych innych objawow nie ma, poza marudzeniem i wybudzaniem sie ze snu z placzem, nawet noca... Na 14.30 jedziemy do przychodni...
Martwie sie...:-( dotad nigdy nie bylo takich sensacji
Anulka biedny Oskarek:-( co powiedział lekarz?
Firma Tako przeslala mi wlasnie umowe,katalog i cennik ale ma swietne produkty jestem zadowolona
Karina super że jesteś zadowolona:tak::-):-)
Sabinka dzięki za współczucie:tak: też tak myślałam:-(:-(

A tak wracając do peelingu kawowego to jak mężuś powąchał moją skórę to normalnie nie chciał dać mi spokoju :-D:-D:-D:rofl2::rofl2: stwierdził że to jakiś afrodyzjak czy jak :-D:-)

reklama
wiecie co teraz też chyba myślę że to nowa mina, no i że może dziąsła go bolą, bo czasem sie uśmiechnie czy coś a nic inneog nie widze nie pokojącego więc mam nadzieje że to to, ale na początku jak zaczął tak - w trakcie karmienia to myślałam że zawału dostane :baffled::baffled: serce to nie wiem ile razy szybciej zaczeło mi bić
juz normalnie do szpitala chciałam jechać :nerd::baffled:

karina
tak tyko mi się rzuciło w oczy że kupiłaś regał - gratuluje!!! będziesz robić imprezke rodzinna z okazji otworzenia sklepu? coś ala parapetówe :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry