reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2007

reklama
Aluśka pomyśl jaka Amanda fajna była przed ząbkami i napewno niedługo te chwile wrócą.
Beatko przed ząbkami też było nie fajnie:confused::baffled: bo jak skończyła 2 tyg.miała straszną kolkę no i jeszcze po każdym szczepieniu była marudna i nie do zniesienia przez kilka dni więc mam nadzieję że te chwile już nigdy nie wróci:tak:
mam pytanie
mały zaciska wargi i robi przy tym dziwne miny, nigdy tak nie robił i do tego jeszcze mróży oczy :szok::szok::szok: ale ani gorączki, wysypki ani nic nie ma i nie wiem co to, podejrzzewam żeby ale strasznie mnie wystraszył :-:)-(
Czy to normalnie, wasze ząbkujące dzieci też tak mają? :confused::confused:
wisienka zlękłam się jak to przeczytałam ale już dalej doczytałam i wiem że to nic poważnego ufff odetchnęłam z ulgą:happy2::rofl2:
Buziak dla Davidka za nową minkę:tak::-D:-D
Kobitki co na rozstępy ???:confused::confused: Bo tak wykukałam że niektóre są jeszcze fioletowe (czyli dobrze tak?? bo z tymi można coś zrobić??) Poradźcie coś :zawstydzona/y:
Ja stosuję Serum SlimBody przeciw rozstępom firmy Kolastyna i z tej samej firmy krem wyszczuplający :tak: rozstępy lekko przybladły a skóra na udach brzuchu i pośladkach zrobiła się bardziej sprężysta :tak:
nie drogo i mi odpowiada:tak::rofl2:
Aluśka koniecznie przygotuj sobie poduszke,męża,teściową,szwagra,futryne *
* nie potrzebne skreślić.
I wyładuj się na nich/tym.
Koniecznie się wyładuj.Ulży Ci :tak:

No co? Ja tak robie,jak mi Matt daje w kość :baffled::laugh2::laugh2::laugh2:
anineczko no cóż pozostaje mi dziś futryna i poduszka bo teściowa na wsi(a niech tylko łajza wróci:evil::evil:) , szwagier poszedł do pracy a mężusia nie bije:-p
Współczuje nocki no i dnia :baffled:. Musisz byc cierpliwa pomyśl sobie że może Amandzie jakieś ząbki idą i ja dziąsełka bolą i inaczej jak marudzeniem nie może Ci tego powiedzieć. Na pewno przyjdzie czas że będzie lepiej Trzymaj się :-)
Pusia może faktycznie kolejne zęby dają się we znaki:dry: bo znowu strasznie zaczęła się ślinić:szok::crazy: ale na górze nic nie widać:confused:
u nas zabki na calego albo cus bo mala maruuudna strasznie placzliwa juz wymiekam, a tu jeszcze mgr musze pisac bo niby dopiero we wrzesniu obrone ale to JUZ we wrzesniu!
Kathhe biedna Marysia pewnie zębole tak dają się we znaki:-:)-:)-(
Witam Was
nie mam czasu odpisac wszystkim, widze ze panuje epidemia nieprzespanych nocek :/ Masakra u nas zdarzyla sie po raz pierwszy chyba odkad maly skonczyl 1,5 miesiaca :/ Nie spal od 1 do 4 i ciagle plakal :( W dzien tez nie jest idealnie :/

Dzieki za pozdrowienia dla mezulka, ma sie dobrze, noga boli ale oprocz tego jest ok.
Anitt współczuje nieprzespanej nocki:-(
To dobrze że mężuś ma się lepiej :tak:oby jak najszybciej kości mu się pozrastały:tak::tak::tak:
O kurcze Aluska wspolczuje Ci wiem jak to jest wykanczajace ale nic sie nie zrobi trzeba to przecierpiec:no:wiem ze marne pocieszenie jak jestes pewnie padnieta

Wlasnie przyjechalam z Koszalina i kupilam juz jedne regaly:tak:
Karina dzięki za współczucie:blink: chyba muszę znowu zacząć pić melisę żeby ze złości Amandą nie potrząsnąć :no::-( już miałam ochotę to zrobić bo byłam wkurzona ale się powstrzymałam i wyszłam z pokoju :zawstydzona/y:
nie nadaję się na matkę :frown::no2:

Super że już jeden regał macie:tak::tak:
no ja podczas ciąży z 49 kg zamieniłam sie w 74 kg więc sporo przytyłam ale nic mi nie zostało (sama woda i Maluch). A rozstępy to pamiątka po synalku tak mnie rozciągnął ;-) ja jestem raczej drobnej postury a w ciąży brzuszek miałam niczego sobie więc co nieco mi sie ponaciągało tu i tam . jak będziemy mieli jakąś kasę to chyba zainwestują w intensywnie działający kremu Mustela na rozstępy i blizny i będę sie modlić żeby kasa całkiem na marne nie poszła :-D:-D.
Pusia ja też ważyłam 74kg:-D:-D ale przed ciążą ważyłam 62 kg

Dobranoc Kobitki

mam nadzieję że się choć trochę wyśpię:confused:
30gm2.gif

ja jestem :)) podtuczam sie hahaaa:) pije kompot z rabarberu i zajadam sie tostami :p pojdzie w dupke pojdzie :))

Lilka oj to będziesz latać do kibelka w nocy :-D:-D
przynajmniej na mnie rabarbar działa moczopędnie ;-):-D:-D
chociaż ty i tak pewnie latasz przez brzusio

aluska dzięki :-):-) kiss kiss dla ciebie, oraz udanej, spokojnej nocki

anineczka mowisz ze od 10 tego miesiaca bedzie juz lepiej?jeszcze 2 i pol:-(tragedia;-) chyba padne zanim to nastapi;-)teraz tez plakala mi strasznie przez sen:-(biedulka no:-(

poprasowalam 3 prania i zdycham, moj kregoslup pada...

mezus na miescie z kolega na "meskich plotach":-) a ja spadam spac bo pewnie nocka znowu bedzie nie za ciekawa i mala wyladuje u nas w lozku...

Aluska,kathhe spokojnej nocy :)) Wisienka mwoisz ze rabarbar moczopedny??? nie wiedzialam :)) dam znac po nocy,a co do pecherzu to naszczescie ejszcze w nocy nei latam :)) ale nie dlugo sie zacznie...jejku jak mnie to meczylo z Hania....no coz uroki hehee :)) kochane mwoie dobranoc i oddalam sie do alzienki....jutrow azny dzien hihiiiii :)))

wiecie co teraz też chyba myślę że to nowa mina, no i że może dziąsła go bolą, bo czasem sie uśmiechnie czy coś a nic inneog nie widze nie pokojącego więc mam nadzieje że to to, ale na początku jak zaczął tak - w trakcie karmienia to myślałam że zawału dostane :baffled::baffled: serce to nie wiem ile razy szybciej zaczeło mi bić
juz normalnie do szpitala chciałam jechać :nerd::baffled:

karina tak tyko mi się rzuciło w oczy że kupiłaś regał - gratuluje!!! będziesz robić imprezke rodzinna z okazji otworzenia sklepu? coś ala parapetówe :-D:-D
Tak Wisienka dzisiaj kupilismy taki polki ze szkla typ regalow ma lustra i polaczone to jest takimi chromowanymi elementami:tak:wiesz co coraz wiecej osob subtelnie daje mi znac ze powinnam cos zrobic hehehehehe:-D

Beatko przed ząbkami też było nie fajnie:confused::baffled: bo jak skończyła 2 tyg.miała straszną kolkę no i jeszcze po każdym szczepieniu była marudna i nie do zniesienia przez kilka dni więc mam nadzieję że te chwile już nigdy nie wróci:tak:

wisienka zlękłam się jak to przeczytałam ale już dalej doczytałam i wiem że to nic poważnego ufff odetchnęłam z ulgą:happy2::rofl2:
Buziak dla Davidka za nową minkę:tak::-D:-D
Ja stosuję Serum SlimBody przeciw rozstępom firmy Kolastyna i z tej samej firmy krem wyszczuplający :tak: rozstępy lekko przybladły a skóra na udach brzuchu i pośladkach zrobiła się bardziej sprężysta :tak:

nie drogo i mi odpowiada:tak::rofl2:

anineczko no cóż pozostaje mi dziś futryna i poduszka bo teściowa na wsi(a niech tylko łajza wróci:evil::evil:) , szwagier poszedł do pracy a mężusia nie bije:-p

Pusia może faktycznie kolejne zęby dają się we znaki:dry: bo znowu strasznie zaczęła się ślinić:szok::crazy: ale na górze nic nie widać:confused:

Kathhe biedna Marysia pewnie zębole tak dają się we znaki:-:)-:)-(

Anitt współczuje nieprzespanej nocki:-(
To dobrze że mężuś ma się lepiej :tak:oby jak najszybciej kości mu się pozrastały:tak::tak::tak:
Karina dzięki za współczucie:blink: chyba muszę znowu zacząć pić melisę żeby ze złości Amandą nie potrząsnąć :no::-( już miałam ochotę to zrobić bo byłam wkurzona ale się powstrzymałam i wyszłam z pokoju :zawstydzona/y:
nie nadaję się na matkę :frown::no2:

Super że już jeden regał macie:tak::tak:
Pusia ja też ważyłam 74kg:-D:-D ale przed ciążą ważyłam 62 kg

Oj Aluska ciesz sie ze nie mieszkam blisko Ciebie bo juz dalabym Ci kopniaka:wściekła/y::-pco Ty za bzdury gadasz myslisz ze u nas nie ma takich dni ze nerwy biora gore i mozna oszalec???tak samo jest a wcale nie oznacza to ze sie jest zla matka i tak samo jest w Twoim przypadku.Najlepiej wyjsc z pokoju i wziasc kilka wdechow-swietnie sobie radzisz bo tak robisz:tak:Kochana musisz przetrzymac to zobaczysz ze minie zanim sie obejrzysz i znowu ten Twoj uroczy babelek bedzie Ciebie rozbrajac:-)

Ja zmykam spac wlasie skonczylam pisac zamowienie wozkow i zlozylam zamowienie na banery reklamowe.

DOBRANOC MAMCIE I MILYCH SNOW

reklama
Karina a tak sobie mysle cały czas o twoim sklepie (chyba licze na rabaty ha ha ha).
I pomyślałam,że dobre by było abyś na szyldzie/oknie/witrynie wywiesiła już teraz reklame typu "Już wkrótce otwarcie (nazwa sklepu) zapraszamy (data) "
To może w jakiś sposób odstraszyło by konkurencje???
Może facio by się przestraszył a napewno Twój sklep byłby zapamiętany ?
Co sądzisz?

Do góry