A
Anitt
Gość
Wisienka! Jakiz to zaszczyt nas spotkal ze sie zjawilas 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
juz cie mam no i fajnie pomalowane oczki
dobrze, ze malemu nic sie nie stalo, a ty cholero uwazaj na siebie!!

Pusia...wyczaiłam cię na wizażu![]()
Makijaże masz naprawde fajne z tego co narazie widzałam - zresztą komentarze same o tym świadczą pani "zosiu samosiu"
Jak bym miała cię blisko to z chęcia dała bym się tobie "wytapetować":-):-):-)

. No szkoda że nie mieszkamy bliżej 

on napewno plamy ne da...co najwyzej Ktosik tylkiem moze sie wypiac

Mateuszek był tej nocy wspaniałomyślny i obudził się o 24 i bawił się z tatusiem do 4:30
Nie dalo się skubańca uśpić wogóle,tak więc tatuś sie poświęcił i spędził nocke na zabawie.
A matka wymiękła o 2 i poszła w kimono.
Co z tym dzieckiem jest.Normalnie nie jest zaprogramowany tak jakbym chciała
Oho właśnie leci do dvd i płyt.Uwielbia tamte kierunki![]()
Hello Lejdis
Komp już chyba działa...
Mateuszek był tej nocy wspaniałomyślny i obudził się o 24 i bawił się z tatusiem do 4:30
Nie dalo się skubańca uśpić wogóle,tak więc tatuś sie poświęcił i spędził nocke na zabawie.
A matka wymiękła o 2 i poszła w kimono.
Co z tym dzieckiem jest.Normalnie nie jest zaprogramowany tak jakbym chciała
Oho właśnie leci do dvd i płyt.Uwielbia tamte kierunki
Z tego co pobieżnie i na szybko doczytałam:
Asix Gratuluje koleżanko.No no Zara to nie byle co![]()
)hej hej babule :-)
sorki ze nie nadrabiam ostatnio ale wiecie
u nas mega zamieszanie,dzis sprzatanie mieszkania i ostatnie pakowanie,potem zakupy bo musimy kupic turystyczne lodowki co by zarelko z pl przywiezc:-)
acha!!! w czwartek o 18.00 jestem umowiona do mojego gina,wiec wiecie ;-)on napewno plamy ne da...co najwyzej Ktosik tylkiem moze sie wypiac
to to juz bylby pech do kwadratu i tragedia dla mojego biednego Karlosa![]()
, no i lilka- bezpiecznej drogi (i tak sie bede martwic-motyla noga!!)Aha ktoras z was pisala ze juz chyba wszystkie maluchy maja zeby, niestety jeszcze Dominik nie ma![]()
ale pociesz sie ze dominis ci sie ladnie rozwija(co tam zeby) a Maciek jest leniwy i ma wszystko gdzies, nawet sam siedziec nie chce, o raczkowaniu nie wspomne, bo to go nawet nie kreci...

.
:-).
:-) Fajnego masz w domku spryciarza GLEBE ;-)buziaki dla niego hihi.
. Dobrze że umie upadac i zawsze jego upadek to taki siad na dupcię i ćwiczy dalej hih
:-).