Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To fajnie Bira,że planujesz pojechać do M.
To tak dziwnie jak się osobno mieszka co nie?
hehehe....macie małych psotników w domu. a ja czekam az w końcu wybierzemy jakieś bramki i zamówimy na allegro bo kuźde teraz małego trza mieć cały czas przy sobie.
Wczoraj przesunął sobie kosz z zabawkami u tesicowej w pokoju i poszedł po żelazko ;-) a właściewie po kabel do żelazka
Jak widzi kable to się cieszy jak głupi z bateryjki;-)
Bira to widze ze szykuja sie kolejne emigrantki. A co z pieskami? .
Przez to że Amanda śpi tylko raz dziennie nie mam czasu siąść do kopa![]()
teraz zajęta jest niszczeniem książeczki więc siadłąm
wczoraj byliśmy u lekarza pokazać wyniki badań i wszystko jest w jak najlepszym porządkuAmanda zdrowa jest jak rybka
No kurce właśnie na sikała mi na parkiet bo ją bez pieluchy puściłam![]()
no i masz babo robotę
![]()
bira-a gdzie twoj Malz jest? w sensie w jakim kraju??
Kuźde...ale jestem wściekła dziś. W tym miesiące kończy mi się płatny wychowawczy (przydzielili mi go barany w maju na 4 miesiące). Więc pojechałam dziś zapytać o co kaman jak przecież mam urlop wzięty do maja przyszłego roku. A te barany na to że im się skończył rok kalendarzowy i mam wsyztskie dokumenty od poczatku załatwiać i przynieść tym razem nie za rok 2006 ale za 2007. Ok to rozumiem. Ale kuźwa 4 miechy temu nie mogli mi tego powiedzieć żebym wszystko wzięła za jednym razem
I teraz znów zaczynam jazde po urzędach. Czyli skarbówki, US, pracodawca itp. Plus jeszcze mój mąz to samo
Kuźwa jak usłyszałam że mam to samo przywozić jeszcze raz i znów czekać po 2 tygodnie na każde zaświadczenie to mi ciśnienie 200/200 skoczyło
BA jeszcze pojechałam tam z Piotrkiem. I jak usłysząłam że mam jechać po to wsyztsko znowu to skoczyłam z morda na te kobiety że jak nie umiały o tym mnie poinformować wczęsniej to teraz niech przyjda mi dziecka przypilnować oddać kase na bilety itp.
Równo tam po nich jechałam bo mnie wkurw...na maksa! (i tak sobie pomyślałam w duchu Bira o tobiebo ty to tekstami walisz wiec sobie pomyślałam a co ja też mogę;-)). A tak powaznie to rzygać mi się chce jak sobie pomyśle o tych durnych babach w urzędzie !!!!!
I jutro zaczynam wyprawę po nowe dokumenty.
Kuźwa co za pajace...żeby im się w sierpniu rok kalendarzowy kończył
ale sie tam wyładowałam............

otóż jak widzę że mały się zbliża do klatki z szynszylą czy schodów to mówię David no, lub David nie...a on się na mnie patrzy i uśmiecha - czasem do mnie podejdzie jak go zawołam a czesem nie i wtedy muszę zareagować i go zabrać i wtedy zaczyna się histeriazaczyna płakać a czasem tak wrzeszczy jakby go ktoś ze skóry obrzierał
nie wiem co mam robić. Mamcie doradźcie coś. nie wiem czy to już oznaka rozpieszczenia czy co.
![]()

Normalne jestem nostradamus, żebym wiedziała, że jestem na obiad do niej zaproszona. Wcześniej ani nie zadzwoniła, zeby mnie zaprosić, ani słowem nie wspomniała jak po coś tam dzwoniła ostatnio i dziś foch... jej chyba ta menopauza za bardzo dokucza. I dziś wymyśliła, żebym ją jutro do łodzi zawiozła... No ale niestety nie ma mnie, zarobiona jestem;-);-)My juz po drugim spacerku, owsiance i kapaniu... cycu i teraz chlopaki sie usypiaja...
a mnie ciagle mdli i mdli... (zeby nie bylo uwag to mam okres) buuuuu, nie wiem co jest grane... zaraz ide cos zjesc i napic sie goracej herbaty
![]()

Pewnie będzie chciał z tych liter wytopić pierścianek;-)