anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
beata jeszcze mi zostaly 2 pralki no i cala reszta jeszcze do prasowania ......ale jeszcze poczekam .... ;( bo mi sie nie chce

Mirka, prasowanie nie zajac, nie ucieknie;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
beata jeszcze mi zostaly 2 pralki no i cala reszta jeszcze do prasowania ......ale jeszcze poczekam .... ;( bo mi sie nie chce

Misia, fajny osrodekno i ceny w sumie przystepne
ile osob musi byc minimunm w 1 domku??
, poczytałam ale nie poodpisuje sorki nie mam jakoś weny, troszke jestem rozbita przez tą prace 
, a u nas mała śmiga po domu w chodziku
, nie chciałam kupować bo jestem przeciwniczką chodzików
ale dostałam od siory po jej córce (leżał złożony i zbierał kurz ) , no ale skapitulowałam bo mała tylko chce stać
,podciągnie się ale nie umie się utrzymać bo od razu się puszcza i leci jak kłoda no i ryk
, jak nie pozwalałam jej stawać albo nie chciałam trzymać(bo jak długo można, waży już 10,5 kg ) to krzyk, rozpacz itp.

jak wsadziliśmy ją do chodzika to najpierw się wystraszyła jak pierwszy raz się odepchneła
ale po 2 dniach to latam za nią biegiem 
, staje w chodziku i ładnie idzie trzymając się go , a jak sie zmęczy to zasuwa bokiem , tyłem jak się da,
albo się rozpedzi nogi do góry i jedzie siłą rozpędu
, no imamy już 4 ząbki , właśnie wybiła się druga górna jedyneczka , 

Pusia niestety na razie nie mogę bo nie mam aparatu:-aluśkaa może jakieś zdjęcie pokażesz nowej fryzurki
:-)
Ja jestem już po kawie:-).