annamarysia
Mamusia Majusi
Rany boskie! W życiu tyle literówek nie zrobiłam
a polonistka jestem
mam nadzieję że da sie to zrozumieć

a polonistka jestem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a polonistka jestem

bidulka, musiala sie wycierpiec na szczepienieu i potem jeszcze uderzyla sie telefonem (Osakr wczoraj przydzwonil sobie sam pilotem od tv, tez w glowe):-( a co do wyganiania meza... hmmm, tez czasem jak juz mam dosc (przewaznie pojdzie o jakas glupote
) to mowie, ze chyba sie rozwiode z nim...
...choc za 3 minuty juz wcale tak nie mysle... ale milutko, ze mezus zauwazyl ze cos Cie wkurzylo i pokwapil sie przeprosic no i te kwiaty, czekoladki
a mocno narozrabial?
;-)

choc bardziej poprosze w wersji polskiej

no i wstawanie tez juz opanowal, do tej pory nic, a dzis sam juz wstal z pozycji siedzacej - przytrzymal sie oparcia sofy i myk pupa w gore

Hania wiecej,ale tez nie za duzo,Gabriel to wogole,bo dopiero pierwszy raz 
Lilka troche późno jak na 1 czkawkeoj David to wcześnie dostał i często miewał, a gabrielek to musi być silny chłopak z tego co piszesz ;-):-):-)
kurcze juz się nie moge doczekac zdjęc :-):-)

annineczka podobają mi się te skarpeko - buciki :-):-) jakbym miała w drodze to chętnie bym kupiła ;-)
Lilka może ty cos znajdziesz dla siebietzn, Gabrielka
durnie
kazdemu sie tutaj zdarza;-)

Pusia odpocznij sobie, bo się wykończysz - ostatnio ok 5 rano cie widziałam na gg
Pusia! Witaj! Dzięki wielkie! Jakas esja bo ja jak zwykle niedoinformowanazdjeciowa?
, ja jako wizażystka ale raz nawet jako modelka ;-). jeśli chcesz zobaczyć efekty to zapraszam na stronę maxmodels.pl modelki, modele, fotograficy, wizażyści, fryzjerzy i styliścihelloł!
ja mam ostatnie dni do dupy więc wybaczcie ale czytam wasze posty ale nawet nie wiem co odpisywać:-( rozkojarzona jestem strasznie
ale generalnie nie wiem z czego i mam wsyztsko w du...ostatnio i ogolnie mam wk..wa
EEEhhh....chyba jesień się zbliża i mi się udziela:--
-(
Mam już dość siedzenia w domu...i tej monotonniii...anulka dobrze kiedyś zauważyła to już nie są dni świstaka tylk odni świra![]()