reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Dobry wieczór:-)

jesteśmy ciekawa jestem co tam u Was:tak:no i jak Lilka:szok::-D

było bardzo przyjemnie tylko od dzisiaj zimno więc wróciliśmy wcześniej a tak piękna jesień.Ola ma śliczne 2 zęby na górze i 2 na dole.Wszędzie włazi tzn pełza do tyłu a ulubionym miejscem jest krzesło pod stołem tam sobie siedzi i bawi (czytaj ślini)nogę od krzesła
poczytam sobie ciutka i zaraz do łóżka mykam bo od 5,30 dzisiaj przez tą nasza pannicę nie spimy:wściekła/y:

reklama
Dobry wieczor. Cale szczescie, ze dzisiejszy wieczor juz minal;-) Inga spi, S. oglada Tv a ja tutaj:-) Inek oczywiscie dala popalic, wiec Seban sie zlitowal i ja uspil, chociaz dzis byla moja kolej. Niestety uzyl w tym celu wozka, ale juz nie mamy sily sluchac jej placzu. Wychodza jej gorne jedynki i mamy mala masakre:-( Inga ma okropnie opuchniete dziasla, wygladaja jak wisnie. Zastanawiamy sie nawet czy nie isc do lekarza z tym.. jest strasznie rozdrazniona, niczym sie nie zainteresuje, non stop sie obija... wsadzilal dzis na noc czopka, wysmarowalam dziasla dentinoxsem i na razie spi. Juz w lozeczku na szczescie. Dzis w sklepie idstawila taka szopke, ze zastanawialam sie gdzie uciekac. Jesssu niech juz te jedynki cholerne jej wyjda...

Sabinka, my na razie pozyczamy tylko ten net;-) Ale w niedziele sie wybieramy do sklepu, wiec moze uda nam sie zalatwic. A Kapik super "maszeruje". Smieszny jest strasznie:-)

Mirka, do Wenecji sie wybieracie? Super. Chciala bym, kiedys pojechac:-)

Larvunia, Inga po domu chodzi bez butow. Same skarpetki albo zupelnie na boso. Na dwor do dzis staralam sie jej buty zakladac, zeby jej przed zima nozki przyzwyczaic, ale dzis zgubila po sztuce z kazdej ze swoich dwoch par, wiec zostala bez butow:wściekła/y: Jutro musimy kupic...
A co do zabawy... Z Inga roznie jest.... teraz akurat nie interesuje sie niczym. Ew. wyciaga sobie jakies pierdoly z szafki w kuchni. Zabwki w tej chwili jej nie interesuja.

Anulka, lody mowisz. Ja statnio kupilam sobiue paczke z 10 szt. I opierniczylam cala w godzine. W zyciu mi sie tak lodow nie chcialo jak wtedy...

Elbra, super kombinezonik:-) Kolor fajny, jak nastepna bedzie dziwczynka to jakas babska czpke zalozysz i bedzie git:-) A rozowego kombinezonu ytez bym facetowi nie zalozyla:-)
A ze spaniem wiem o czym piszesz. Na poczatku ciazy przesypialam chyba z 20 godz. dziennie, bo nie bylam w stanie utrzymac oczu otwartych. Zasypialam tam gdzie stalam, bo to bylo silniejsze ode mnie. A teraz chyba jakies przesilenie mnie zlapalo, bo kimam sobie z Inga na jednej jej drzemce... W ciazy bynajmniej nie jestem;-)

dzien dobry
mam nadzieje ze nocki byly dzis lepsze
niki sie strasznie rozplakal w nocy tzn poznym wieczorem prze sen nie wiem o co chodizlo przytulilam i po chwili bylo ok
a tak wogole to mi sie nic nie chce i chetnie bym spedzila dzien w lozku ale z tym malym rozbujnikiem to nie ma mowy

Hej dziewczynki.
Komp idzie dziś do spakowania,tak więc już się nie odezwe przez jakiś czas.
Trzymajcie się cieplutko i do "zobaczenia" za jakiś czas.
Buziaki dla Waszych pociech :tak::-)

Anineczka to do zobaczenia:-) :-)ale ten czas zlecial
udanej podrozy i trzymaj sie!!!

ja melduje zem jeszcze 2w1:-)

Dzień doberek:-)

Lilka no czemu Gabryś nie wychodzi?;-):-)
Elbra kombinezonik fajniutki a właściwie kurka ze spodenkami:tak:a co z tym snem czyżby już?;-):-D
Anineczko do zobaczenia
Sabinko ale Kapik fajowy:tak:

Dzisiaj pucowanko a jutro mamy dzień dla siebie kino kolacja i te sprawy a dziadkowie maja dyzur i dobrze
kończę bo olka idzie do kąpanka

hej Laseczki
sorki że nie wchodze ale ledwo żyje...już 2 nocki nie przespane i 3 się szykuje:-( Kapik ma zatkany nos masakrycznie....woda sie mu leje..nie dużo na szczęscie no ale wystarczy na zatkanie...do tego dzis doszła chrypka....ehhh mam nadzieje że na tym koniec...nosa nie chce mi się dać dotknąć.... psikam euphorium i smaruje maścią majerankową na ile pozwala czyli niewiele:-(
mam nadzieje że dzisiejszej nocy ząbek wyjdzie!! już mi się nawet nie dał dotknąć żebym wysmarowała mu normalnie mówie wam istna masakra:-) w dzień jest spoko ale nocki wrrrrrrrr
no nic dość marudzenia:-)
Liluś dobrze że się meldujesz kochana ale ja już czekam aż sie zameldujesz że Gabryś jest:-)
Elbra super kombinezonik:-) mój młody też tak czasem sie budzi z płaczem ale też żadko:-) no poza ostatnimi dniami bo się budzi z 20 razy tak;-) dobrze ze budowa idzie bo ja już się doczekać nie mogę na parapetówke:D:D
Anineczka szczęśliwej podróży kochana ucałuj chłopaków!:-) i załóż szybko necik;-)
Beatko ale macie fajnie z tym kinem itp ehhh zazdroszcze my mielismy jutro jechać do znajomych ale dajemy sobie spokój wolę nie ryzykować z Kapikiem..
Mirka buziak dla rozbujnika oby dziś miał spokojniejszą nockę;-)
Larvunia to marcelek daje popalić;-) hihi jak w nowej pracy daj znać:-)
Anulka lody mniam mniam:-) ostatnio zjadłam sama cały litr;-) hihi

to tyle kochane idę na LEJDIS;-) pożyczyliśmy sobie przed ciężką nocką;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry