reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Witam Was kochane:-)

Codziennie podczytuje Was i widze ile sie dzieje:szok::tak:tylko brakuje mi czasu na napisanie.
Teraz mam cisze w sklepie wiec musze cos naskrobac bo brakuje tego;-)
Z tego co pamietam

Anineczko-szczesliwej podrozy chociaz pewnie juz jestes na miejscu:tak:

Wisienko jak pakowanie u Ciebie-jejku ile Wy macie cierpliwosci:tak:

Lilka widze ze u Ciebie ciagle dwupak -ciekawe kiedy szkrabek przyjdzie na swiat:-)

Elbra kiedy bedzie ten wielki dzien tesciku??????:-)ale ja zazdroszcze Tobie:tak:

Powiem Wam ze jak widze kobietki z brzuszkami ktore przychodza do sklepu to az milo sie na nie patrzy i czlowieka cos sciska w srodku i chcialby sie miec:tak:

Musze zmykac bo klienci przyszli

reklama
Poszli klienci wiec moge dokonczyc:tak:

Czy Wasze szkraby tez robia sie takie male cwaniaki?????Jejku ja szkraba swojego nie poznaje jaki on cwany sie robi,przedrzeznia i jak przychodzi do ubierania sie to jest wielki krzyk bo on chce chodzic sobie albo raczkowac:szok:

Co najlepsze jest zauwazylam to od trzech dni ze jak stoi sobie gdziekolwiek to zaczyna sie puszczac i stac bez trzymania co sprawia mu niesamowita radosc a mnie przynosi zawal serca bo boje sie ze gruchnie na ziemie.
Jak juz leci i ja nie asekuruje go to wsytawia dupke i na nia leci podpierajac sie raczkami-ale on mnie zaskakuje a charakterek ma niezly oj niezly:dry:

Wczoraj zrobilam sobie super zakupki z ktorych jestem zadowolona dla Szymcia:)
Likwidowali u mnie sklep z odzieza Mariquita i kupilam za 50% kombinezon dwu czesciowy takie lzejszy ale cieplutki do tego kombinezon jednoczesniowy bardzo cieply na taka dosc mocna zime (chyba ze jej nie bedzie hehehe)spodnie,bluzke, trzewiki ocieplane za kostke takie wyzsze i cos co ubieram jako kapciuszki w domku ale sa to takie tramkowate buciki.

Ostatnia edycja:
Lilus odpoczywaj, odpoczywaj:-)

Beatko... i jak czapka sie podoba?;-) dzieki za wiadomosc:-):-):-):-)

Karina, no to juz jakies male staranko i tez mozesz miec brzusio;-):tak::tak::rofl2: w koncu czemu nie, co??

Wisienka, pakuj sie, pakuj...;-)

Ladina, jak nastroj przed urlopem? bo ja znalazlam stronke z pogoda na Majorce, i sprawdzam jak mi zimno:-D:-D
http://www.wunderground.com/global/stations/08306.html?MR=1

No właśnie Karina czemu nie pomyslicie o brzusiu?:-)
Anulka a Ty co moze tez juz czas?:-)
i nas tu nie wkurzaj ta pogoda bo zaraz spakuję się i lecę do was a wtedy to juz tylko do duzej walizki mnie bedziesz musiała zapakować:tak:

W końcu układam ciuchy:baffled:

Beatko... no co do brzusia... to mi tu nie namawiaj... no, bo jeszcze poczne...:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-p:-p:-p a tak na powaznie to chetnie, mysle, ze k. drugich urodzinek Oskarka bedziemy dzialac;-);-)
noi co do pogody, to ja tak sobie zerkam:rofl2::rofl2: bo wiesz, u nas 7 stopni i zwatpilam czy bede umila sie spakowac, a nie zabrac cieplych kurtek:laugh2::laugh2::laugh2: no i tak mi milo jak tam 29 stopni:tak::tak:
no i Beatko, jak masz duza walize to juz mykaj do Jelonki to sie zrobi...:-):-p:laugh2:

Anulka 29 st. az miło popatrzeć :tak:a czapka się podobała uff az odetchnęłam bo jutro musiałabym jechać wymienić

Grzeją u nas od popołudnia wiecie jak przyjemnie jest miodzio:-)Elbra a jak wasz piec?
Ide dokończyć szafę chociaż dzisiaj wszystkiego nie zrobię i idę na zagubionych;-):-)

Anulka,Beatka czasem mam takie chwile ze chce sie miec brzusio:tak:ale teraz nie mozemy sobie na to pzowolic po pierwsze jest sklep a po drugie i tak nie wiem co zrobic z powrotem do pracy w banku:tak:

Ja zmykam jeszcze rozwiesic pranie i spac.

Dobranoc

Beatko, u nas tez grzeja... dlatego przenosimy sie na dol... wiec zimowy pokoj Oskara juz zrobiony, wszystko piknie, teraz tylko musimy pomyslec o jakims naroznku do salonu, coby mozna bylo przez zime na nim spac:-p
A "zagubini" to "LOST"? ...bo jak tak, to to moj najukochanszy serial... tyle, ze juz wszystkie odcinki obejrzelismy, na biezaco jak lecialy w stanach... teraz kolejne chyba na poczatku roku...:dry::dry:

Elbra, wlasnie jak piec???

Karina, chcesz wracac do banku?? a co ze sklepem???

A tak w ogole, to zachwycamy sie z mezem, ze dziecko to jednak zaskakuje kazdego dnia... Oskar mam wrazenie ze jakos tak zmadrzal, rozwinal swoej umiejectnosci... Swietnie sie bawi, umie sie smiac jak cos konkretnego sie zrobi, jak juz prawdziwy chlopczyk, a nie niemowlaczek:laugh2:, nauczyl sie powtarzac, jakmowie np. opa - jak podskakuje, to on tez wola opa, opa... itp... no i swietnie robi to mniam, mniam... w ogole jestem zachwycona macierzynstwem... dziecko to taka cudna istotka...:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

hmmm, cos mnie wzielo na wzruszanie czy co...:-p

reklama
anulka1979 świetnie Cię rozumiem z tym zachwycaniem sie dzieckiem :). Kacper tez nąż z mężem co dzień zaskakuje hihi. Achhhhh jesteśmy szczęściarami, że mamy nasze Pociechy no nie KOBITKI ...;)

My niedawno z zakupów wróciliśmy padam ... Kacper dopiero usnął , a mnie jak zawsze plecy bolą :baffled:.

Liluś ciekawe co tam u Was w brzusiu słychać ...:) Czekamy na Gabriela :-)

Wisieneczko miłego pakowania ... może wyjde na lotnisko po ciebie hiihih mieszkam koło bielan a to gdzies w pobliżu lotniska chyba no nie ;-):-D

Do góry