Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kochana mamy też takie komplety gdzie i prześcieradło i poszewki na jaśka są w komplecie:-)Dzien dobry:-)
Sabinko... dzieki
a powiedz mi przescieradla macie tez, by dokupic w takim samym kolorku? i powloczki na jaski...??
Beatko to kurcze nic tylko sie decydować:-) buziak dla OlkiDzień dobry:-)
No u nas też rewelacji w nocy nie było więc może się kimnę o 12
Mam propozycje pracy dosc fajna ale od zaraz własciwie a ja nie mam niani:-(
Ta dziewczyna co miała być wczesniej u mnie zamyka swój lumpeks tylko ja już nie wiem czy ją chcę bo coś mi się wydaje ze ona niestworzona jest do pracy
Anulko sto latek razem na druga rocznicę![]()
dzień dobry
musze sie juz z wami pozegnac, bo jeszcze ostatnie pakowanie zostalojeszcze do sklepu musze skoczyc i chyba dannego spakowac wiec bede troche zajeta, w ogole slicznie dzis u nas to trzeba sie wybrac na spacer
Odezwe sie juz z PL prawdopodobnie w srode, jak juz Danny wyjedzie :-(
no chyba ze zajrze wczesniej aby zobaczyc co tam u Lilki ;-):-)
buziaki dla was i waszych slicznych dzieciaków
Hej,
widze, ze nadal nic sie nie wyklulo;-)
Wszyscy w ferworze pakowania, ja tezJutro rano o 4 odjazd
a ja rozlozona, wlasnie mnie cos bierze, ledwo laze. Kuruje sie nalewka babci;-), mam nadzieje, ze tylko dzieci nie dopadnie.
.
Super że już macie cieplutko;-), biedny Piotruś....:-( ale napewno już jest ok:-) ucałuj Go:-)właśnie teraz montują piec. I za niedługo odpalamy
Ciesze się jakby niewiem co to było;-)
ale u nas był wczoraj cyrk. Bo Piotrek jest dalej u mojej mamy. I wczoraj znów został tam na nocke. Ale obudził się o 21 i w ryk. I tak wrzeszczał że go mam nie moga uspokoić i zadzowniła po mnie.
Jak przyjechałam to poszłam z nim spać ale jakoś był taki niespokojny
Dzisiaj już po południu jadę po niego bo już tak dziwnie przez te dni bez dzieck
Helo jestem w domku naszło mnie i do fryzjera pojechałam:-)oczywiście po przedszkolu z dziećmi.ale muszę powiedzieć ze były bardzo grzeczne![]()
aaaa, zapomnialam...
dostalam od mezusia piekne kwiaty... margaretki biale a w srodku bukietu 2 rozowe roze owiniete sliczna wstazka z materialu, wszystko w rozo-bialym celafonie:-):-) i w bukiecie sa takie dlugie listki- jak trawka, a na nich poprzewlekane perelki...
+ rafaello![]()
wiec mysle ze jak mezus pojdzie i powie ze chce karte kredytowa do 5 tys. to tez mu dadza... oby