reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Igorku Misiowy:-):-):-)
Wszystkiego Najlepszego nasz jednoroczniaku:-)
IGORKU DOŁACZAM SIĘ DO ZYCZEŃ STO LATEK CIOCIA ŻYCZY:tak::tak::tak:
Beatko, wspolczuje chorobska... oby juz bylo dobrze...
no i gratuluje powrotu do figurki, 17 kg to jest wynik!!! A ile przybylo Ci w ciazy? No i tak samo zsiebie - czytaj przy wirze przy dwojce maluchow - czy jakies dietki?

Dziewczyny, czy dajecie maluszkom juz normalne poduchy?? Bo pisalam Wam ze kupilsmy w IKEI posicel z poduchami 50x60, taka nam pasuje najbardziej i poduchy sa extra wygodne, wczoraj dalam Oskarowi pod glowke i spal cudnie, wtulal sie w nia i dzis na drzemki tez podkladalam mu po glowke - ale wlasnie nie pod plecki tylko kawalek szyjki i glowka bylo na podusi...:rofl2:
Anulka troche wir a trochę wspomagacz;-)
Z Michałem uwaga przytyłam z 30kg :szok:ale lezałam i miałam dodatkowo zatrucie ciazowe no i wpierniczałam batony tak że tylko papierki za kanapą były:-):zawstydzona/y:
Z Olką mniej bo jakies 18 kg ale chodziłam nie musiałam non stop lezeć no i słodyczy tak mi się nie chciało
Po Michale wcale nie doszłam do wagi sprzed ciazy chociaż się starałam:no:a teraz lepiej sie czuje no i muszę utrzymać wagę a moze jeszcze uda mi się z 5 kg zrzucić :dry:ale by było fajowo tylko ja jestem łasuchem:zawstydzona/y:
Anulka my taki mały jasieciecz dla oli mamy a przy katarku taką profilowana podusie twarda z wgłebieniem specjalnie kupiłam:tak:
Mirka zazdroszczę wypadu do Wenecji pewnie naładowałas bateryjki:-)

reklama
Bira... grzybki, pychotka:tak::tak::tak:

Dzieki dziewczyny za odpowiedz co do poduszek... jutro chyba podjedziemy i kupimy jakiegos dobrego jaska, bo teraz tata spi bez poduchy:-D:-D

Beatko, usmiechne sie do Ciebie na wiosne - jak juz nie bede karmic - to moze podasz mi nazwe cudow wspomagaczy i zgubie tak z 5 kg...:-p:rofl2:

A ja się żegna, bo zaczął się mój serial:-)
Przed chwilką zostałam potrakowana przez moje psy jak opona do ciągnięcia, ponieważ jacyś idioci przyjechali od bok na koniach:baffled::wściekła/y: Zostałam wyszarpana z klatki, i frunęłam za nimi jak flaga narodowa... pociesza mnie to, że sąsiad też leciał za swoim psem jak szmaciana lalka... tylko, ze on miał jednego;-)

Bira dlaczego ja zawsze musze się spod stołu wygrzebywac jak czytam Twoje historie z psiakami? :oo:
Mówiłam,że Cię kocham?

Aniulko Matt śpi na płaskiej poduszce :tak:

Beatko to straszne jak się Michałek męczy.Bidulek :-(

Musze uciekac.Pa

Anulko co do picie to nie poradzę kurcze nic bo Kapik pije co się mu da:-) wiec kurcze nie wiem:-( śłiczna kurteczka:-) co do podusi to mamy taką płaską:-)
Anineczka skąd wy macie taki tani internet!!!!!!! kurde! ja płace 120 PLN wrrrrr
Mirka super że wycieczka udana poprosimy o foty;-) co do imienin OK;-)
Beatko oby już tylko lepiej było:-) no i fajnie zę sobie odpoczęliscie z mężusiem:-) 17 kilo o matko ładnie przyszalałaś! :-)
a ja niekapka też stosuje:-) Kapik pije z wszystkiego oprócz szklanki do której gada:-)
Bira o kurde reklamóke grzybów ale zazdroszcze:-) musze się wybrac..ale kurde rodzice mają remont w mieszkaniu i nie będe teraz jeździła do nich bo kurz i syf wszędzie... wiec narazie mogę neistety zapomnieć o grzybkach buuu..ale jaja z tymi pieskami:-) ale się usmiałam hehe
Elbra jak coś to powiedz cioci że mi tez może grzybków podrzucić:-) hihih

powiedzcie mi czy jak wasze maluchy mają katarek to chodzicie na spacerki?? bo ostatnio jak Kapik miał i był to tylko katarek to ja chodziłam a teraz jest troszke zimniej ale i tak sie wybieram i nie wiem czy dobrze robie.. dodam że to sam katarek na szczęście żadnych innych objawów nie ma...

reklama
Dzieńdobry.

Bira jakoś nie wierze,że jesteś wstydliwa :-D:-D
Sabinko spacer jak najbardziej z katarem. :tak:
Do my mamy taki troche lewy internet.Chłopak co mieszka na tej wiosce zrobił sobie siec lokalną i jest 7 osób podłączony i płacimy jeden rachunek do Tp.Sa :unsure::ninja2:
Na dwa kompy mój i rodziców jest kwota 25 zł a chodzi nieźle ten net,choc troche sie obawiałam :tak:
Mirka Wenecja ah Wenecja :-)
Też czekam na foty.

U nas młody się wyspał w nocy.Niewiem,która to była,ale chyba 4 :baffled:
Na szczęście po stanowczym wytłumaczeniu mu,że i tak ze mną nie wygra zrezygnował :dry:

Teraz biore się za odkurzanie bo dziadki poszły na grzyby :tak:

Do góry