Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
podczytuj i pisz jak bedziesz miala wene
i gryzie ladnie
ale jak miala dwa to tez sobie radzila
taka nostalgia mnie wziela
wszystko sobie przypomnialam- co do godziny
Pusia robiła ale już nie robi:-(ja też chciałam od niej coś;-)hej dziewczyny
witam nowa kolezanke :-)
kochane ktora z Was robila kolczyki?? podajcie linka na allegro, chce jakies kupic :-)
pozdrawiam
Anitt przestań pisz jak masz chęć i jużVido u nas sa tez dwa zabki na dole ale Domis swietnie sobie daje rade z jedzeniem wszystkiego.
Chyba sie usune z tego forum, nie potrafie sie znowu wkrecic do was... :/ Glupio mi tak was podczytywac i nic nie pisac, no ale nie potrafie cholercia...
Chyba bede was czytala dalej, w sumie kazdy moze tu wejsc i czytac, nie?? Ale z pisaniem gorzej...
Laski, spedzilam z wami super chwile, wlasciwie przez cala ciaze bylyscie moimi najlepszymi przyjaciolkami. Dzieki wam za to!!

Sabinko nie przody podciełam bo juz naprawdę dłuuugie były;-)hej laseczki:-)
Anitt co Ty mówisz!! nie wymyślaj że nas opuszczasz nooo
Vido witaj :-) i pisz jak najczęśćiej:-) mój Kapik ma 7 ząbków:-) ale gryzie pięknie juz bardzo dawno;-) on dostaje np. jabłuszko całe do rączki i sobie obbrgryza do ogryzka:-) hihihi
Pusia o kurde jakie temperatury:-( wrrrr jak sesja?:-)
Mirka no to fakt czas leci neisamowicie...ehhhh
Beatko jakieś większe zmiany włoskowe czy tylko ścięcia lekkie:-)
Larvunia napewno Pusia i Jagoda robiła:-) ja nawet od Jagody kupowałam:-) i są śłiczne:-)
Kathe buziaczek dla Marysi:-)
Kapik tez był dzis u fryzjera:-) ale się darł;-) hehe jakby go coś conajmniej bolało;-) tzn. zaczął krzyczeć jak sie połapał że coś mu na głowie robią:-) ale wreszcie wygląa jak człowiek:-)
uciekam na piweczko;-) jakoś mnie dziś naszło:-)
u nas śniegu narazie nie ma:-) ale zimno:-(

Pusia robiła
ale kiedyś już pisała że narazie nie ma na to czasu...czy jakoś tak...ale możesz się jej zapytać na gg. moze coś jeszcze ma
a mnie dziś własnie przyszły takie ręcznie robione
Pierwszy raz takie zamówiłamJestem MEGA zadowolona.
Bardzo ładne są takie wyroby.
A zamawiałam od tego kogoś:
APARTI_WISZĄCE_KULE_28_KOL_ (487476282) - Aukcje internetowe Allegro
a i jak moge polecić to piękne są kolczyki o nazwie "kropelki dla ciebie" ;-)
Anitt powiem ci że jakbym cię znałą osobiście to bym przyjechała teraz i porządnie ci nakopała do tyłka
Co ty piszesz??? poczytaj kilka lub kilkanaście stron wcześniej...pytałyśmy o ciebie co z tobą i jak tam małż z nogą
Masz tu pisać i koniec!!Znamy się niewiele jak łysie konie;-)
Każda z chęcia poczyta co u Was
Sciskam!