reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Witam wieczorowa pora:-)!
Ja tylko sie przywitam i zmykam,mam zapracowane dni,a na dodatek ciezko mi od meza kilka chwil na bb wyprosic.Strasznie jest ciety na tego typu rzeczy:angry:.Jak tylko wlanczam kompa zaraz mi dogryza ze sie glupotami zajmuje,no nie do wytrzymania sie zrobil:no::wściekła/y:.Zazdrosny czy co??????????:baffled:
Mykam do lozeczka bo zmeczona jestem.
Dobrej nocy kochane,mam nadzieje,ze tej nocy bardziej wypoczniecie:tak::happy2:.
Ja jutro spie na maxa,wszystko mnie boli:-(.
Kolorowych snow:-)!!!!!

reklama
Motylinek ja też uwielbiam karpatke:-) a co do masy to lubie taka robioną domową:-) chociaż ta z delekty tez nie jest zla no i przynajmniej szybko się robi:-) też często z tego korzystałam:-) udogodnienia przecież są dla nas:-)
Lilka, Malinois no i co poprasowałyscie:-)???:-) hehe

Sabina ani jednej szmatki nie poprasowałam :zawstydzona/y:
upał jak diabli ze nie mialam ochoty na dodatkowe poty :no:

Motylinek dziekuje za przepis!!! :elvis::elvis::elvis:
ale mam pytanie jeszcze???
jak juz wylewasz mase na blache to potem te mase jakos przekrawasz by była na spod i góre?? czy dwa razy robisz mase i pieczesz??
sorki ale nie mam pojecia :-p:sorry2:

kochane pusto tu dzisiaj
smutkami powiało
jutro mam andzieje bedzie lepiej
my z Karlosem przed chwila bawilismy sie z brzuszkiem
normalnie na wszystkie strony swiata mi sie ruszał :-)
Karol bawił sie z maluszkiem hihiiii jakie to słodkie :-)

Kajunia jak juz wozem dla chlopakow sie nazachwycasz to plisss o foteczki :-)

Sylwia jak ja zaczynałam na forum pisac to moj luby tez stękał jak nie wiem co :tak:
z czasem facet przywyknie :-) mowie ci :tak::-D

jakby co pisze juz dobranoc
chyba pojde do Karolka ;-)

papaaa

Dobry wieczór
A wiec zaczne od tego ze dzis prawie spalił sie mi interes(kebap):angry::szok::no:
Obok mojego kebcia własciciel budynku ma garaże i ogród w ktorym codziennie sobie cos robi,w grazach doszlo do spiecia wszystko staneło w ogniu pełno dymu:wściekła/y:,dwie straze karetka mowie wam,wiec pol dnia mialam zamkniete z braku prądu,dzieki bogu ze sie u mnie nie zaczelo palić:szok::no:
Pozniej poszlam szybko do domu,bo strasznie zle sie czułam,odruchy wymiotne i wogoole,wrocilam zaliczyłam żyganko i poszłam spac,ale nie wiem czy tego dymu sie nawdychałam czy z nerwów,ja nie wiem czmu wymiotuje/:sick::eek::baffled:
Takze dzis miałam naprawde zły dzień,utarg nie był najlepszy przez ten wyczyn,ach mm nadzieje ze jutro bedzie duzo lepiej.Juz po kapieli jestem i zaraz zmykam do łóżeczka.

Kajunia gratuluję zakupu wózeczka....:-)
Sylwia27 to mówisz ze mąż ma pretensje i zazdrosny jest o kobiety w ciązy hehe;-)
Lilka mam nadzieje ze zaprosisz na tą karpatkę:rofl2:
Larvunia dobry wieczór
Anineczka koniecznie napisz jutro jak wypadło USG:tak:

część mamusie :-)
wiem że wczesna godzinka hehe ale wpadłam się przywitać tylko:-) jedziemy gdzieś z meżusiem na wycieczkę - co prawda jeszcze nei wiemy gdzie:-) :-) bo świra w tym domu dostanę...
wstąpimy nad jezioro jezeli nie będzie upału zbyt wielkiego bo ja na słońcu nie posiedze:-)
piszcie duzo dzis żebym miała co czytać:-);-)
zrobimy jakies foteczki to powklejam zdjecia do galeri:-)
a własnie musze się pochawalić zakupem wczoraj w Top Secret była jakaś wyprzedaż kupiłam sobie bluzeczkę - tunike za całe 14,9PLN:-);-) droga nie:-) hehehe

buziaki i miłego dnia:-)

witam z rana kochane
ale miaaaaaalam noc :baffled: Najadlam sie przed snem kanapki z serkiem i papryczka... no o skutki nocnego jedzonka nie trzeba bylo dlugo czekac. Jakos od 24.00 zaczelo mnie cofac. Cofalo, cofalo i cofnelo sie :sick: Do 2.00 sie jeszcze troszke meczylam i jakos zasnelam. Kochane jak to zle jak sie zle czujesz a w brzuszku maluszek. Obudzilam go bo krecil sie strasznie. Ale nie w tym rzecz. Mi jak niedobrze to zawsze jak kotek w klebek sie zwijalam i jakos przechodzilo, a teraz nida rady w klebek, bo brzuchol za duzy :sorry2: No nic, dzis juz mi lepiej... Papryczka idzie na bok :tak:
Zaraz do tesco jade sobie po cos na obiadek.... maja dzis chyba taniej warzywka mrozone....
milego dzionka kochane! sabina milej zabawy nad jeziorkiem :-)

witam:-)

Women
:szok::szok::szok:
no to przezylas wczoraj:szok:
Dobrze, ze nic sie nie stalo. A o interes sie nie martw, teraz koncza sie wakacje, wiec zobaczysz, bedzie napewno wiecej klijentow, Czego ci z calego serducha zycze.

sabinko
milego dnia i czekamy na foteczki:tak:

larvunia
ja mialam znowu w nocy walke ze zgaga:baffled: Wstalam umeczona:baffled:

A moj maz dzisiaj tez w pracy:baffled: kuzwa juz nie moge ciagle sama siedze...
no i gora prasowania stoi bleeeee...

czesc kochane

co za noc!! :sick: na obiad zrobiłam nalesniki i w sumie oprocz tych nalesnikow nic wiecej pzrez cały dzien nie jadłam (no lody bo upał jak diabli ) i....jakos kolo 1 w nocy jak mnie zaczeło z głodu nosic...musiałam wstac i cos zjesc.....no i jazda sie zaczeła :sick: myslałam ze nie wyrobie....chyba te nalesniki mi zaszkodziły....

Women :szok::szok::szok::szok: ja ci kobieto wspolczuje tych stresow w ciazy....normalnie non stop cos:wściekła/y:
kochana dzisiaj i jutro wypoczywaj!!
nie znam sie jak to jest,no i czy masz,ale qrcze moze wykup jakies ubezpieczenie od pozaru??
jejku...mam nadzieje ze dzis juz lepiej sie czujesz?? buziak ode mnie :elvis:

Sabina udanego wypadu!!! :-)
ja tez juz swira dostaje w domu..non stop z Mili...Karol wroci z pracy i zje obiad i padneity...nic z niego nie mamy :no: juz mu codziennie truje ze nudziarzem sie zrobił :-p:rofl2:
mam nadzieje ze jutro u nas pogoda sie utrzyma to pojedziemy na plaze nad fiord :-)

dzisiaj postanowiłam działac!!
zrobie porzadny obiad (ziemniaki,kalafior,sos koperkowy,jajka)
poprasuje i wogole posprzatam!!

wytrwam?? :sorry2::sorry2:
bo upał znowu

a z nowosci to Milena mi wczoraj tak z głowki w usta przyłożyła ze...mam rozcieta warge :sorry2:...pierwszy raz w zyciu :rofl2:

Women na karpatke zapraszam 9 wrzesnia :-p
jak bede w PL to nakupuje blachy do pieczenia bo tu tak najtansza kosztuje z 90zł :-p
to w PL mam z 9 blach :-p:-p:-p

reklama
Dzień dobrerek
Ja dzis znacznie lepiej sie czuje od rana sprzątam,składam ciuszki swoje i małego robie generalny porządek w pokoju,i juz mam dosc heheh,nie cerpie skladac ciuchów.
Wieczorem ide na imieninki wiec sie troche zrelaksuję.
Lilka hehe juz sie nie moge doczekać września mniami mniami

Do góry